verhuursoftware van CRM 365 naar EPOsoft Dynamics 

Bent u op zoek naar verhuursoftware?
Ontdek hier onze CRM 365 en Dynamics verhuursoftware!

Verhuren kan vandaag de dag niet meer zonder software.

Onze CRM 365 en EPOsoft Dynamics verhuursoftware zorgen voor de digitalisering van bedrijfsprocessen in de verhuur, van marketing tot nacalculatie.

Hieronder ziet u hoe wij u kunnen helpen de juiste verhuursoftware voor uw bedrijf te kiezen. Wij hebben oplossingen van Office 365 naar meer verhuursoftware, waarbij u telkens iets meer functionaliteit aan uw digitaal systeem kunt toevoegen. Wij zorgen voor de totaaloplossing!

CRM 365 

Offimac CRM 365 is een toepassing bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht en helpt taken efficiënt te plannen en uit te voeren. CRM 365 helpt verkoopsmedewerkers zichzelf goed te organiseren en doelgericht te werken op klanten, opportuniteiten en orders in combinatie met Outlook en Dynamics verhuursoftware.

EPOsoft Dynamics verhuursoftware

EPOsoft is de naam van onze Microsoft Dynamics verhuursoftware, gebaseeerd op Microsoft Dynamics NAV en 365. 

Met de EPOsoft verhuursoftware kunt u heel uw bedrijf aansturen van de verkoop tot de nacalculatie. Het systeem omvat modules voor elke afdeling van uw verhuurbedrijf, die u volgens uw eigen wens en tempo kunt gebruiken. De verhuursoftware zorgt voor een naadloze informatiedoorstroming tussen afdelingen, zodat medewerkers steeds over de juiste informatie beschikken. Want de EPOsoft doet veel werk voor hun!

In de EPOsoft verhuursoftware vindt u onder meer volgende modules terug:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

verhuurbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

scanning

Nacalculatie
.

EPOsoft werd management software werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de verhuur. Deze verhuursoftware is ook gebouwd volgens ISO9001 en gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke bewijzen van kwaliteit zijn. EPOsoft voldoet aan de strengste Microsoft normen voor techniek en ondersteuning.

EPOsoft verhuursoftware is een krachtig totaalsysteem met informatie van offerte tot factuur. De voordelen van dit systeem zijn:

 • Klanten worden sneller geholpen
 • Informatie is sneller ter beschikking
 • Uw administratie wordt tot een minimum herleid
 • Er is geen dubbelwerk
 • Informatie wordt door de software naadloos gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U kan korter op de bal spelen
 • Medewerkers zijn beter geïnformeerd over alle projecten en afdelingen heen
 • U kan heel uw bedrijf aansturen vanuit 1 software
 • Medewerkers zullen minder opleiding nodig hebben
 • U krijgt een beter overzicht
 • U krijgt betere rapporteringen

EPOsoft Dynamics is een veilige investering

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op Microsoft Dynamics. Met EPOsoft verhuursoftware op basis van Microsoft Dynamics zit u zeer veilig voor de toekomst!


Uitbreidingen van de EPOsoft verhuursoftware

Wilt u uw softwaresysteem nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons!

Bovenop de Dynamics project management software EPOsoft hebben wij ook modules in huis voor planning, documentbeheer, SharePoint, apps, rapportering en klantenportalen. 

Onze sterkte is dat wij al deze software perfect aan elkaar kunnen koppelen zodat u 1 krachtig systeem krijgt.

Planning

Planning is essentieel in ieder projectbedrijf. En wij beschikken dan ook over grafische planborden voor de EPOsoft verhuursoftware, zodat u goed visueel zicht hebt op uw beschikbare machines en mensen.

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding van de EPOsoft verhuursoftware voor documentbeheer.

Deze oplossing maakt het mogelijk om inkomende facturen, documenten en mails te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in de EPOsoft project management software en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen die reeds in het systeem aanwezig zijn. Hierdoor zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen vervolgens goedgekeurd worden volgens digitale procedures. Document Capture zorgt er ook voor dat u documenten gestructureerd per project terugvindt.

Ontdek hier meer over Document Capture:

Microsoft SharePoint integratie

Denkt u aan het koppelen van uw Dynamics verhuursoftware aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis!  Deze oplossingen zijn bovendien perfect integreerbaar met de EPOsoft verhuursoftware.

Apps

Er zal tal van apps verkrijgbaar voor EPOsoft en Microsoft Dynamics. EPOsoft zelf is ook volledig als een app beschikbaar op PC, tablet en smartphone. En de EPOsoft verhuursoftware draait zowel op Windows, Apple als Android. Wilt u daarnaast nog hier of daar nog meer extra apps installeren, dan kan dat. Wij ontwikkelen zelf ook extra apps die ook aan de EPOsoft gekoppeld kunnen worden. 

verhuursoftware implementeren?

Meer weten hoe CRM 365 en EPOsoft ook u uw bedrijf efficiënter kunnen maken? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier!

.
Ontdek hier meer over Dynamics software: 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics