DYNAMICS SOFTWARE VOOR VERHUUR

U wil snel en efficiënt werken?
U wil meer weten over Dynamics software voor verhuur?
U wil meer geld verdienen met behulp van Dynamics software voor verhuur?

Maak dan kennis met de EPOsoft Dynamics software voor verhuur!

EPOsoft Dynamics software voor verhuur is helemaal toegespitst op het modern verhuurbedrijf. Het is een uitgebreid softwaresysteem waarin u volgens uw wens modules per afdeling kunt activeren, van CRM tot factuur. In het pakket zijn modules voor elk van uw afdelingen ter beschikking. De grote kracht van deze oplossing is dat deze Dynamics software voor verhuur alle informatie automatisch naar de juiste mensen en klanten doorstuurt, zodat uw bedrijf minder administratie moet doen en uw onderneming meer efficiëntie en winst zal boeken. En waardoor u als verhuurbedrijf finaal meer geld kunt verdienen!

WELKE SOFTWARE VOOR VERHUUR IS DE BESTE KEUZE?

Iedereen actief in de verhuur weet dat verhuurbedrijven veel administratie moeten doen. U kan telkens aparte software kopen per afdeling, maar als u zo veel mogelijk efficiëntie wilt boeken is een geïntegreerde verhuursoftware de beste oplossing. Onze software voor verhuur laat u toe heel uw verhuurbedrijf aan te sturen vanuit 1 softwarepakket, dat vervolgens heel uw administratie van A tot Z afhandelt. Op die manier kunnen uw mensen meer tijd aan klanten besteden en bezig zijn met de essentie van uw onderneming: verhuren. 

De EPOsoft Dynamics software voor verhuur is de beste oplossing op de markt. Het is een ideale oplossing voor kleine en middelgrote verhuurbedrijven. Bovendien is het een Microsoft product wat tal van extra voordelen en garanties biedt. Het is gewoon de beste keuze. 

Onze Dynamics software voor verhuur bestaat onder andere uit de volgende modules

CALCULATIE

VERKOOP

AANKOOP

CRM

HRM

PROJECTBEHEER

VERHUURBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

NACALCULATIE

LOGISTIEK

RAPPORTERING

VOORRAAD
...

DE VOORDELEN VAN ONZE DYNAMICS SOFTWARE VOOR VERHUUR KORT SAMENGEVAT

Onze Dynamics software voor verhuur is niet alleen een zeer herkenbaar Microsoft product, maar biedt nog vele andere voordelen:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP EN MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

BRANCHE SPECIFIEK

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

.

PP


SOFTWARE VOOR VERHUUR IN UW BEDRIJF?

Om u succes te garanderen, voor een kwalitatieve implementatie en voor een goede support achteraf is het raadzaam samen te werken met een ervaren firma met kant-en-klare oplossingen in software voor verhuur. Wij zijn zulk een firma die bovendien ook over succesvolle referenties in uw branche beschikt en kwaliteitscertificaten kan voorleggen. Zullen we samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen?

AL EENS KIJKEN NAAR DYNAMICS SOFTWARE?

.
DE EPOSOFT DYNAMICS SOFTWARE VOOR VERHUUR IS INSTAPKLAAR

Verhuurbedrijven willen geen maatwerk maar snel resultaten. Zij willen software voor verhuur die kant-en-klaar is en houden niet van lange implementaties of partners die de verhuur niet kennen. Met onze Dynamics software voor verhuur krijgt u heel wat kant-en-klare functionaliteiten aan een zeer betaalbare prijs. Met EPOsoft Dynamics software voor verhuur profiteert u mee van al onze ervaring in de verhuur. Relevante innovaties en functies worden ingebouwd, zodat u in de toekomst ook voorop blijft.

EPOSOFT DYNAMICS SOFTWARE VOOR VERHUUR WERKT OP ALLE HARDWARE

Microsoft Dynamics software voor verhuur is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg of thuis, dan kan u kiezen voor tablet of smartphone. En bovendien kan u dit doen van op elk Windows, Android of Apple toestel. Onze Dynamics software voor verhuur is mobiel van bij de geboorte! Waar u zich ook bevindt, u kan altijd werken met onze Dynamics software voor verhuur.

DYNAMICS SOFTWARE VOOR VERHUUR KAN IN DE CLOUD OF LOKAAL

Microsoft Dynamics software voor verhuur is verkrijgbaar in vele vormen. U kan beginnen met enkele gebruikers en modules en later probleemloos uitbreiden met users en modules. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. Microsoft Dynamics software is er dus voor elk verhuurbedrijf van klein tot groot!

MET DYNAMICS SOFTWARE VOOR VERHUUR BENT U VERZEKERD VOOR GROEI

EPOsoft Dynamics software voor verhuur is gebouwd op Microsoft technologie. En Microsoft investeert voortdurend in de verbetering van haar producten en het in inbouwen van nieuwe technologie. In een wereld die steeds meer digitaliseert helpt Microsoft Dynamics u ook mee te zijn met de digitale evoluties. Met Microsoft Dynamics bent u verzekerd van de digitale groeimogelijkheden van uw bedrijf!

BREID UW SOFTWARE VOOR VERHUUR VERDER UIT VOLGENS UW TEMPO

EPOsoft Dynamics software voor verhuur is uitbreidbaar met extra software. 

Bovenop EPOsoft hebben wij ook extra modules voor CRM en verkoop, documentbeheer, apps, rapportering en klantenportalen.

CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook. 

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken en helpt taken efficiënt uit te voeren. Deze software voorziet ook in bezoekrapportering van verkopers.

CRM 365 kan ook gelinkt worden aan EPOsoft software voor verhuur, zodat uw verkopers op de juiste klanten kunnen werken.

CRM 365 software helpt u goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office.

Documentbeheer

EPOsoft software voor verhuur voorziet in documentbeheer, maar dit kan nog uitgebreid worden dankzij de oplossing van Document Capture. 

Document Capture maakt het mogelijk om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in EPOsoft en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen in het systeem. Hierdoor zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u informatie ook gestructureerd terug in uw software voor verhuur. 

Dit filmpje toont u enkele mogelijkheden van Document Capture:


SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van uw Dynamics verhuursoftware aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis! 

Wij beschikken over kant-en-klare componenten om de EPOsoft Dynamics software voor verhuur te integreren met Microsoft SharePoint.

Apps

EPOsoft zelf is ook volledig als een app beschikbaar op PC, tablet en smartphone en werkt zowel op Windows, Apple als Android. 

Wilt u daarnaast nog meer extra apps gebruiken? Ook dat kan! Er zijn bij Microsoft tal van apps verkrijgbaar voor de EPOsoft Dynamics software voor verhuur.

Rapportering

Elk modern verhuurbedrijf wil goede rapportering hebben. 

Onze Dynamics software voor verhuur levert tal van rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering? Ook hiervoor hebben wij extra oplossingen in huis.

Klantenportalen

Klantenportalen maken het mogelijk om klanten of medewerkers via het internet informatie en documenten te laten opvragen.

Deze informatie kan komen uit de EPOsoft verhuursoftware, of zelfs uit andere databronnen. 

Wij kunnen u klantenportalen hiervoor beiden.

EPOSOFT SOFTWARE VOOR VERHUUR BEKIJKEN?

Hebt u vragen over de EPOsoft Dynamics software voor verhuur? Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM