SOFTWARE VOOR SERVICEBEdrijven

U zit in de servicesbranche?
U wilt een efficiënte administratie implementeren in uw bedrijf?
U zoekt Dynamics software voor servicebedrijven?

Voor sterke software voor servicebedrijven en bent u hier aan het juiste adres! 

Zeer veel bedrijven zijn actief in de services, en hun aantal blijft groeien. Wij richten ons zeer specifiek op de ondernemingen en afdelingen die installaties doen en services leveren. Deze service kan gaan over installatie, onderhoud, dienst-na-verkoop, depannage, beheer en nog veel meer. Deze types van services vindt men in allerlei sectoren zoals bouw, installatie, productie en machinebouw. 

In welke specifieke branche u ook zit, u hebt software voor servicebedrijven nodig om uw administratie in goede banen te leiden en te sturen. 

Welk ook uw specifieke sector is, u hebt dingen gemeen met andere servicebedrijven in andere sectoren. U hebt klanten, medewerkers en contracten. Klanten contacteren u met de vraag om hen te helpen. U gaat hiervoor eventueel offertes maken. U krijgt hiervoor bestellingen en gaat dan mensen en machines inplannen. U gaat misschien materialen inkopen en die laten leveren in uw magazijnen. U voert werken uit en wil hiervoor betaald worden. U hebt medewerkers met specifieke competenties en profielen. Uw technici willen historieken van werken zien en hebben technische informatie nodig. Zij zullen documenten invullen en misschien zelfs al digitale werkbonnen noteren. Na de werken gaat u factureren en boekhouden. En u wil kunnen zien of u verdient op uw opdrachten. 

We kunnen nog even doorgaan. Maar het is duidelijk dat bij elk van deze stappen administratie hoort waarmee onze software voor servicebedrijven u kan helpen.

P

EFFICIËNTIE IS HET DOEL VAN SOFTWARE VOOR SERVICEbedrijven

In services draait het er om van snel, goed en juist te kunnen werken. 

In de meeste bedrijven zijn er opdrachten van diverse omvang en duur mogelijk. Er zijn grote en kleine opdrachten, en jobs die uren, dagen of weken kunnen duren. Voor al deze opdrachten moeten mensen en soms machines gepland worden. Er zijn opdrachten in regie, aan vaste prijs of op projectbasis. Als de uitvoering gebeurd is moeten de gepresteerde uren en materialen verwerkt worden. Er worden facturen gemaakt of op de contracten geboekt. En in sommige bedrijven is er los van de services ook een hele logistieke stroom van wisselstukken of materialen die gekocht, geleverd en geïnstalleerd worden met garanties. En het spreekt voor zich dat in heel dit proces van contact tot factuur bonnen terugkomen, terwijl moderne servicebedrijven al digitale werkbonnen gebruiken. 

Servicebedrijven kennen een vrij uitgebreide waaier van taken. Onze software voor servicebedrijven helpt u om dit alles overzichtelijk en snel aan te sturen, met de nadruk op efficiëntie. 

Veel servicefirma’s gebruiken veel software naast elkaar. Het spijtige hiervan is dat er vaak geen totaaloverzicht is. Bovendien vertraagt de zwakste software in het geheel de hele keten. Medewerkers mogen geen onnodige tijd verliezen en moeten de juiste informatie snel bij de hand hebben. Onze Dynamics software voor servicebedrijven bestaat uit verschillende modules, die met elkaar verbonden zijn en samenwerken als een krachtig geheel. De software stuurt automatisch informatie door naar de modules die actief zijn in uw softwaresysteem. Technici en medewerkers zullen minder administratie moeten doen, wat hen meer tevreden maakt. Dit leidt bovendien tot meer efficiëntie en rendement. Onze Dynamics software voor servicebedrijven helpt servicebedrijven om meer geld te verdienen met minder! 

Onze oplossing voor servicebedrijven bestaat uit verschillende modules:

OFFERTEBEHEER

VERKOOP

AANKOOP

CRM EN MARKETING

HRM

PROJECTBEHEER

FACTURATIES

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

MAGAZIJN

MIDDELENBEHEER

RAPPORTERING

INTEGRATIE MET OFFICE

URENREGISTRATIE


PPPPP

p

PP

Software voor servicebedrijven OP ELK WINDOWS, ANDROID EN APPLE TOESTEL!

Veel servicebedrijven hebben medewerkers op kantoor en op de baan. Het spreekt voor zich dat zij van overal moeten kunnen werken en dat de software dit mogelijk maakt. Onze software voor servicebedrijven is bruikbaar van overal en vanop elk toestel. Medewerkers in uw bedrijfsgebouwen zullen met een PC, laptop of tablet werken. Technici bij klanten gebruiken meestal een tablet of smartphone. Het management gebruikt vaak meerdere toestellen door elkaar, al naargelang zij op kantoor of onderweg zijn. Onze software voor servicebedrijven werkt op elk Windows, Android en Apple toestel in elk formaat. De software herkent de hardware en past zichzelf aan. U kan zo ook flexibel hardware inkopen en uw toestellen per doelgroep kiezen, u moet niet alleen voor Windows gaan. Met onze Dynamics software kunt u steeds werken. En dat is wat moderne servicebedrijven willen!

P

STERKTES VAN ONZE DYNAMICS SOFTWARE VOOR SERVICEBEdrijven

Los van de zeer sterke technische kwaliteiten kunt u hieronder de belangrijkste voordelen van onze software terugvinden:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP EN MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

SERVICEGERICHT

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

.

ppppp


STANDAARD ZEER UITGEBREID, MAATWERK KAN

Onze Dynamics software voor servicebedrijven is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Wij bieden u een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs aan, en kan u toch nog de flexibiliteit behouden om iets op maat te doen als u dat wil. Ook integraties met andere software en platformen zijn mogelijk. Integratie en flexibiliteit onderscheiden ons!

P

WAAROM ONZE DYNAMICS SOFTWARE DE BESTE IS?

Onze Dynamics software voor servicebedrijven is gebouwd op het supersterke Microsoft Dynamics. Dynamics wordt wereldwijd door meer dan 150.000 bedrijven gebruikt. Het integreert naadloos met Microsoft Office, dat op haar beurt door miljoenen mensen elke dag gebruikt wordt. Onze oplossing staat voor bedrijfszekerheid en is een zeer stabiele, betrouwbare keuze voor vandaag en morgen. Klanten willen bedrijfssoftware die vele jaren meegaat, en niemand beter dan Microsoft biedt zulk een veilig toekomstperspectief. Microsoft is de marktleider en investeert zeer veel. Het is een grote innovator en pionier in de softwarebranche. Nieuwe technologie wordt automatisch ingebouwd, zodat klanten voorsprong behouden. Uw servicebedrijf automatiseren met Microsoft Dynamics is de beste keuze! 

Bovenop Microsoft Dynamics en Office ontwikkelde Offimac extra modules voor servicebedrijven. Deze modules zijn helemaal kant-en-klaar, steunen op 40 jaar ervaring en werden geheel gebouwd volgens ISO9001-normen. De Dynamics software van Offimac werd ook door Microsoft zelf getest en gecertificeerd, wat een extra kwaliteitsbewijs voor u is. Het is topkwaliteit! 

P

VUL UW DYNAMICS SOFTWARE VOOR SERVICEbedrijven VERDER AAN

Wilt u uw Dynamics software nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons!

CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook. 

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken en helpt taken efficiënt uit te voeren. Deze software voorziet ook in bezoekrapportering van verkopers.

CRM 365 kan ook gelinkt worden aan EPOsoft Dynamics software, zodat uw verkopers heel gericht kunnen werken op de juiste klanten. 

CRM 365 software helpt u goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office. 

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding voor documentbeheer. 

Het laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in de EPOsoft software en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen in het systeem. Met Document Capture zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u informatie ook gestructureerd terug. 

Hieronder kan u een filmpje van Document Capture bekijken dat u de essentie van deze oplossing weergeeft:

Sterke planningen

Naast Dynamics software voor servicebedrijven levert onze firma ook sterke planningssoftware en mobiele apps voor technici. En dit alles is op elkaar afgestemd. 

Met deze planborden plant u veel efficiënter en kan u snel inspelen op tal van vragen. U ziet beschikbaarheid en kan met simpele muisklikken mensen en machines inplannen.

Mobiele apps voor technici
Wij hebben zeer sterke mobiele oplossingen en apps in huis voor uw technici. Deze oplossingen zijn in de achtergrond gekoppeld aan de EPOsoft Dynamics software voor servicebedrijven, zodat er een zeer snelle en vlotte uitwisseling van informatie tussen uw technici en de bureau plaatsvindt. U kan zeer snel bijsturen en u zal bovendien ook veel sneller kunnen factureren!


SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van uw Dynamics software voor servicebedrijven aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis! 

Wij beschikken over kant-en-klare componenten die u toelaten om de EPOsoft Dynamics software te integreren met Microsoft SharePoint.

Extra rapportering met JetReports

Elk modern bedrijf wil goede rapportering hebben. 

EPOsoft Dynamics software voor servicebedrijven en dienstverlening levert tal van rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering? Hiervoor hebben wij de tool JetReports in huis, die gebaseerd is op Microsoft Excel.

P

MEER WETEN?

Hebt u vragen over de EPO Dynamics software voor servicebedrijven? Contacteer ons!
Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium