proejectbeheer met CRM 365 en EPOsoft Dynamics

Bent u op zoek naar software voor projectbeheer?
Ontdek hier onze CRM 365  en Dynamics software voor projectbeheer!

Projectbeheer kan vandaag de dag niet meer zonder software.

Onze CRM 365 en EPOsoft Dynamics projectbeheer software zorgen daarbij voor digitale support van A tot Z, van contact tot nacalculatie.

Hieronder ziet u hoe wij u kunnen helpen de juiste software te kiezen. Wij hebben oplossingen van Office 365 naar meer, waarbij u telkens iets meer functionaliteit aan uw systeem kunt toevoegen. Wij zorgen voor de naadloze totaaloplossing!

CRM 365 en integratie met EPOsoft Dynamics projectbeheer 

Offimac CRM 365 is een toepassing bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor contactbeheer, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht en helpt taken efficiënt te plannen en uit te voeren. CRM 365 projects voor projectenbeheer is software op Outlook die projectmanagers assisteert met persoonlijke planning en organisatie, en synchroniseert met Outlook. Het is ook de centrale software van waaruit project managers per project naar andere software en informatiebronnen kunnen doorlinken zoals projectdocumenten, budgetten, planningen en aankoop.

CRM 365 projects kan ook gelinkt worden aan EPOsoft Dynamics projectbeheer, waarover u verder meer leest. CRM 365 haalt dan klanten- en projectinformatie uit EPOsoft Dynamics projectbeheer.

CRM 365 projects software helpt project managers zichzelf goed te organiseren en doelgericht te werken op klanten, orders en projecten in combinatie met Outlook en Dynamics.

EPOsoft Dynamics projectbeheer: voor projectadiministratie van A tot Z

EPOsoft-PROJECTS is de naam van onze Microsoft Dynamics software voor projectbeheer. 

Met EPOsoft Dynamics projectbeheer kunt u heel uw bedrijf aansturen van de verkoop tot de nacalculatie. Het systeem omvat modules, die u volgens uw eigen wens en tempo kunt gebruiken. De projectbeheersoftware zorgt voor een naadloze informatiedoorstroming tussen afdelingen, zodat medewerkers steeds over de juiste informatie beschikken. Want de EPOsoft projectsoftware doet veel werk voor hun!

In de EPOsoft Dynamics software voor projectbeheer vindt u onder meer volgende modules terug:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

MS project

Nacalculatie
.

De EPOsoft Dynamics projectsoftware werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de projectwereld. Deze software is ook gebouwd volgens ISO9001 en gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke bewijzen van kwaliteit zijn. EPOsoft voldoet aan de strengste Microsoft normen voor techniek en ondersteuning.

De EPOsoft Dynamics software voor projectbeheer is inzetbaar in een brede waaier van projectbedrijven zoals in de bouw, engineering, productie en ICT. Daarnaast kan het ook gekoppeld worden met de andere modules van EPOsoft zoals verhuur, HRM en services.

EPOsoft Dynamics project management is een krachtig totaalsysteem met informatie van calculatie tot factuur. En met sterke rapportering over het geheel.

De voordelen van deze projectsoftware zijn:

 • Klanten worden sneller geholpen
 • Informatie is sneller ter beschikking
 • Uw administratie wordt tot een minimum herleid
 • Er is geen dubbelwerk
 • Informatie wordt door de software naadloos gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U kan korter op de bal spelen
 • Medewerkers zijn beter geïnformeerd over alle projecten en afdelingen heen
 • U kan heel uw bedrijf aansturen vanuit 1 software
 • Medewerkers zullen minder opleiding nodig hebben
 • U krijgt een beter overzicht
 • U krijgt betere rapporteringen

.
Ontdek hier meer over Dynamics software: 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx