PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR HRM EN PERSONEELSBEHEER

U wilt uw personeelsadministratie beter stroomlijnen?
U zoekt een software die professioneel HRM mogelijk maakt?
Hebt al gehoord van Dynamics software?

Maak dan kennis met de EPOsoft software voor HRM en personeelsbeheer! 

Moderne bedrijven doen aan professioneel personeelsbeheer. Maar in veel bedrijven gebeurt dit nog steeds vaak op basis van Excel of de software van het sociaal secretariaat. En wat niemand graag toegeeft maar toch wel gebeurt: bepaalde informatie, afspraken of verslagen geraken soms wel eens verloren of worden niet nagekomen omdat het niet goed gearchiveerd werd. 

De oplossing? Een professionele database en EPOsoft software voor HRM en personeelsbeheer. 

Met EPOsoft beheert u sollicitanten en cv’s en kan u kandidaten opzoeken aan de hand van competenties. Komen sollicitanten in dienst in uw bedrijf, dan worden zij personeelsleden. U ontvangt heel wat informatie over elk personeelslid die u onder andere in functie van de salarissen en sociale wetgeving ook dient te beheren. Veel personeelsleden krijgen voor de uitvoering van hun job merkmiddelen zoals kledij, wagen, tankkaart, smartphone, PC’s en andere toestellen van hun werkgever. U wil dit registreren en ook allemaal kunnen beheren en opvolgen. En het verbruik volgt u ook graag digitaal op. 

Competenties en talenten worden beheerd, evaluatiegesprekken georganiseerd, opleidingen en opleidingscentra worden opgevolgd, certificaten beheerd, verlofaanvragen en onkostennota’s komen binnen, verzekeringen worden opgevolgd, managers worden toegekend voor opvolging en goedkeuring, medewerkers gaan digitaal informatie aanvragen en zo zijn er nog tal van processen in het kader van personeelsbeheer. 

EPOsoft software voor HRM en personeelsbeheer voorziet in dit alles en koppelt het ook door aan andere modules zoals de EPOsoft planning, zodat ook de planners steeds op de hoogte zijn in geval van verlof of ziekte van een medewerker. 

Via een web portaal willen de medewerkers van thuis uit ook hun verlof en andere zaken kunnen aanvragen. Ook dit is optioneel mogelijk. 

Koppelingen met tijdsregistratiesystemen, sociale secretariaten en systemen in voertuigen kunnen ook gelegd worden.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx