Dynamics NAV verhuursoftware op basis van 30 jaar verhuurervaring

U bent op naar Dynamics NAV software voor uw verhuurbedrijf?
U wilt uw bedrijf efficiënter laten werken?
Laat deze Dynamics NAV verhuursoftware u dan verassen!

Verhuurbedrijven kunnen vandaag de dag niet meer zonder software. 

EPOsoft is onze software voor verhuur, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en 30 jaar ervaring in de verhuurbranche. EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware stroomlijnt al uw bedrijfsprocessen en zorgt voor de aansturing van heel uw administratie.

.
EPOsoft dynamics nav verhuursoftware is een totaalpakket

Het doel van de EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware is om zoveel mogelijk afdelingen van uw verhuurbedrijf aan te sturen met 1 softwareplatform. Want het is bewezen dat dit efficiënt is en leidt tot de kostenbesparingen die verhuurbedrijven willen.

De Dynamics NAV verhuursoftware heeft modules voor elke afdeling, van marketing tot boekhouding, en de software verspreidt deze informatie ook automatisch over alle afdelingen van het verhuurbedrijf. Klanten kunnen kiezen welke afdelingen zij willen aansluiten op uw EPOsoft systeem, de software verzekert de doorstroom van informatie doorheen alle geledingen van het bedrijf. EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware verdeelt informatie automatisch, vermijdt onnodig intypwerk en zorgt er voor dat al uw activiteiten ook goed op elkaar afgestemd worden. Zodat uw medewerkers goed geïnformeerd klanten kunnen bedienen.

Al de modules in deze Dynamics NAV verhuursoftware hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Daarnaast werkt deze software ook automatisch samen met andere Microsoft producten zoals Office, Excel en Outlook. Medewerkers zijn hierdoor ook zeer snel aan de slag met de EPOsoft NAV verhuursoftware. En zij zullen er ook zeer graag mee werken.

EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware is een totaalpakket dat zeer gebruiksvriendelijk en betaalbaar is!

EPOsoft Dynamics verlicht uw administratie in elke afdeling

In de EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware vindt u veel modules terug, die u volgens uw eigen tempo kunt aanschakelen:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Verhuur

Financiën

Boekhouding

Logistiek

After-sales

Scanning

Rapportering

De EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de verhuur. De oplossing is gebouwd volgens ISO9001 normen en werd ook gecertificeerd door Microsoft. EPOsoft voldoet aan de strengste normen en werd door Microsoft erkend met het belangrijke CfMD kwaliteitslabel.

EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware stuurt verhuurbedrijven efficiënt aan, verlicht hun administraties en versnelt hun business. Medewerkers kunnen snel reageren op klantenvragen en beschikken met EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware ook over een zeer krachtige rapporteringsbron.

Deze Dynamics NAV verhuursoftware is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote verhuurbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst en betrouwbare automatisering. EPOsoft Dynamics NAV voor verhuur wordt met succes gebruikt voor de verhuur van bouwmaterialen, machines, materiaal, materiaal en tal van andere verhuuractiviteiten. 

EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware zal er voor zorgen dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel uw verhuurbedrijf aangestuurd kan worden vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer moeten gekocht of onderhouden worden
 • Medewerkers minder opleiding nodig hebben
 • U een beter overzicht krijgt
 • U betere rapporteringen krijgt
 • U efficiëntiewinsten zal boeken
 • Uw bedrijf helemaal klaar is voor de digitale uitdaging van vandaag en morgen


Waarom EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware?

Werken met EPOsoft is voordelig:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop

EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware is mobiel van bij de geboorte!

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware. De software is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. En u kan dat doen vanop elk toestel en elk besturingssysteem. EPOsoft werkt op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf automatisch aan. Mobiliteit is verzekerd, u hebt steeds uw informatie binnen handbereik!

Gebruik, huur of koop zoals u wil, in de cloud of lokaal

EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat u nergens anders vindt! U kan starten en groeien zoals u wil. U kan beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan probleemloos uitbreiden met users en modules wanneer u wil. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. U kan makkelijk switchen tussen licentie- en betaalvormen. Microsoft Dynamics is er voor elk bedrijf van klein tot groot!

EPOsoft Dynamics garandeert continuïteit 

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op Microsoft Dynamics NAV. Met EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware zit u zeer veilig voor de toekomst!

Uitbreidingen van de EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware

Wilt u uw Dynamics NAV verhuursoftware nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons, ontdek het hier!

CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 kan ook gelinkt worden aan EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware, zodat uw verkopers heel gericht kunnen werken op de juiste klanten. Deze software helpt u goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office.

Internetverhuur

Sommige bedrijven willen hun klanten ook via het internet orders laten plaatsen of beschikbaarheden controleren. En hiervoor hebben wij een website voor internetverhuur.

Deze internetoplossing wordt gekoppeld aan de EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware, zodat klanten via de website meteen de juiste informatie over prijzen en beschikbaarheden kunnen zien, en 24/7 orders kunnen plaatsen.

Documentbeheer

Dynamics NAV verhuursoftware kan uitgebreid worden met de Document Capture oplossing voor documentbeheer.

Document Capture laat verhuurbedrijven toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in de Dynamics NAV verhuursoftware en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen. Met Document Capture zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen via digitale weg goedgekeurd worden.

.
SharePoint koppelingen

Denkt u aan het koppelen van uw Dynamics verhuursoftware aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis! Wij beschikken over kant-en-klare componenten die u toelaten om de EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware te integreren met Microsoft SharePoint.

Apps

EPOsoft zelf is ook volledig als een app beschikbaar op PC, tablet en smartphone. En de EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware draait zowel op Windows, Apple als Android.

Wilt u daarnaast nog hier of daar nog meer extra apps installeren? Ook dat kan want er zijn tal van apps verkrijgbaar voor de EPOsoft Dynamics NAV verhuursoftware.


Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM