Microsoft Dynamics NAV: de beste mkb bedrijfssoftware

Microsoft Dynamics NAV is 's werelds meest verkochte ERP bedrijfssoftware voor MKB van 1 tot 250 users. En het is ook de beste MKB bedrijfssoftware. In het pakket vindt u modules voor haast elke afdeling van uw bedrijf, zodat u heel uw onderneming kunt aansturen vanuit 1 overkoepelend systeem. Microsoft Dynamics NAV stroomlijnt heel uw administratie, en zorgt voor meer efficiëntie en besparing. Bovendien integreert deze software standaard met andere Microsoft producten zoals Office, Word, Excel en Outlook, waardoor het ook een zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke oplossing is. Microsoft Dynamics NAV is een zeer betrouwbaar systeem, waarmee u 100% gerust kunt zijn voor de continuïteit en groei van uw onderneming. Als u meer efficiëntie wil voor uw bedrijf: bekijk Microsoft Dynamics NAV!

Microsoft Dynamics NAV wordt ontwikkeld sinds 1983 en werd heel lang onder de naam Navision verkocht. In 2002 werd Microsoft eigenaar van Navision. Met meer dan 110.000 klanten wereldwijd  is deze oplossing vandaag de dag de meest gebruikte ERP bedrijfssoftware bij kleine en middelgrote ondernemingen in tal van sectoren. Microsoft Dynamics NAV biedt de beste prijs/kwaliteit voor MKB en is met meer dan 9.000 eindklanten ook marktleider in de Benelux.

Microsoft staat garant voor voortdurende innovatie en jaarlijks komen er nieuwigheden bij die het  pakket en de productiviteit nog meer te verbeteren. Microsoft Dynamics NAV is de bedrijfssoftware die MKB de grootste toekomstgarantie en vooruitgang biedt. 

Wij bekijken Microsoft Dynamics NAV graag samen met u en informeren u in onderstaande over enkele recente versies.Microsoft Dynamics NAV is modulair opgebouwd

Microsoft Dynamics NAV vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken, zodat informatie sneller doorstroomt en mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden, zodat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met Dynamics NAV beschikt u over een geïntegreerde oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die uw efficiëntie verbetert en er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen!

U kan uw systeem modulair samenstellen en kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft. U kan starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Microsoft Dynamics NAV is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Hieronder vindt u enkele van de modules uit onze Microsoft Dynamics NAV- oplossing,die perfect met elkaar samenwerken:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

productie

magazijn/wms
...

.
Waarom Offimac als uw MIcrosoft Dynamics NAV Partner?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 20 jaar Microsoft Dynamics NAV-specialist
  •  Wij hebben kant-en-klare software voor vele branches
  •  Gecertificeerde Microsoft Dynamics NAV Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT, wij zorgen er voor
  •  ISO gecertificeerd: uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

M

microsoft dynamics NAV 2018

Microsoft Dynamics 2018 bood opnieuw tal van interessante nieuwigheden.

nieuw in Microsoft Dynamics NAV 2018

Nog betere integratie met andere Microsoft producten

In Microsoft Dynamics NAV 2018 zorgt Microsoft voor een nog betere integratie met andere Microsoft producten zoals Office, PowerBI, Flow, PowerApps en vele andere.

Uitbreidingen met Extentions

Microsoft Dynamics NAV 2018 voorziet ook in nog betere uitbreidingsmogelijkhen van NAV dankzij de technologie van Extentsions. Dit is meer technisch van aard, maar is vooral voor programmeurs een bijkomende troef.

Artificiële intelligentie

AI is een  beloftevolle nieuwe technologie die ook in Microsoft Dynamics NAV 2018 voor het eerst ingebouwd wordt.

Integratie met Microsoft Flow

Deze integratie met Flow maakt het in Microsoft Dynamics NAV 2018 mogelijke bepaalde processen anders aan te sturen.

Microsoft Dynamics NAV 2017

Zoals al meermaals werd aangekondigd in de Microsoft Dynamics NAV roadmap konden we in oktober 2016 een nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV verwelkomen, namelijk Microsoft Dynamics NAV 2017. Wij zetten voor u op een rijtje welke nieuwe mogelijkheden waren in Microsoft Dynamics NAV 2017. 

Zoals hierboven reeds weergegeven wordt in de afbeelding schuift Microsoft drie voorname nieuwigheden naar voor. Hieronder overlopen we samen met u graag eens deze nieuwe features van Microsoft Dynamics NAV 2017.

nieuw in Microsoft Dynamics NAV 2017

Brengt 2 werelden dichterbij

In Microsoft Dynamics NAV 2017 brengt Microsoft de wereld van Dynamics NAV en Office dichterbij. In Microsoft Dynamics NAV 2017 wordt ook PowerBI voor rapportering meer ingebakken.

Versterkt de applicaties en het platform

Microsoft heeft gewerkt aan verbeteringen inzake applicaties in verschillende delen van Microsoft Dynamics NAV. Meer bepaald werden de modules CRM, Jobs en Finance verbeterd. Ook de setup en gebruikservaring krijg een verbetering in Microsoft Dynamics NAV.Ook het platform zelf werd verbeterd inzake technologie maar ook in de gebruiksvriendelijkheid op PC, tablet en smartphone.

Nieuwe opportuniteiten en verhoogd gebruiksgemak

Microsoft Dynamics NAV schiep nieuwe mogelijkheden op het vlak van extensies (vb PayPal) die in de toekomst een nog belangrijke rol zullen spelen. Ook Cortana intelligentie, PowerApps en Flow openen nieuwe deuren in Microsoft Dynamics NAV. Een sterk vereenvoudigd rolencentrum beoogt ook het gebruiksgemak te vergroten voor klanten.

Microsoft Dynamics NAV 2016

Een van de speerpunten van Microsoft Dynamics NAV 2016 is dat het snel implementeerbaar is, deze nieuwe versie van ons favoriete ERP-systeem werkt op een natuurlijke manier samen met CRM, Azure SQL Extensions en met onze add-ons. 

In Microsoft Dynamics NAV 2016 vinden we de gekende gebruiksvriendelijkheid terug die we van Microsoft gewoon zijn gecombineerd met verhoogde gebruiksvriendelijkheid die we van Windows 10 kennen. Microsoft Dynamics NAV 2016 beschiktover een hele nieuwe set aan mogelijkheden, document management, workflow, power BI en financiële verbeteringen zijn er maar een paar van..

nieuw in Microsoft Dynamics NAV 2016

Directe koppeling met Office 365

Microsoft Dynamics NAV 2016 kan naadloos gekoppeld worden aan Office 365, dat alle gekende programma's uit de Office-suite bevat, zodat u ten alle tijden up-to-date blijft en zodat u uw data altijd en overal kan consulteren en bewerken. Ook de nieuwe functies van Office 365 staan tot uw beschikking. Het werken in Microsoft Dynamics NAV 2016 zal door de koppeling met Office 365 sneller en gemakkelijker gaan en zal het risico op fouten reduceren.

Volwaardige Azure integratie

Met de volwaardige Azure integratie zorgt ervoor dat uw ERP-systeem van overal bereikbaar is zolang u maar een internetverbinding ter beschikking heeft, bovendien zal dit ook een stuk sneller kunnen. Met een combinatie van Microsoft Dynamics NAV 2016 met Microsoft Azure SQL Database kiest u voor een grotere flexibiliteit, een sterkere beveiliging en hogere beschikbaarheid.

Verhoogde mobiliteit met de verschillende clients

De vorige versies van Microsoft Dynamics NAV waren reeds toegankelijk via internet en uw tablet, Microsoft Dynamics NAV 2016 is dankzij de geïntegreerde smartphone-client ook toegankelijk via uw smartphone. U kunt dus met andere woorden overal, met eender welk device en met eender welk besturingssystemen uw Microsoft Dynamics NAV 2016 pakket consulteren waardoor u sneller en efficiënter zal kunnen handelen in de toekomst.

Nauwe en snelle samenwerking met CRM Online

Microsoft introduceert een nieuwe, directe Microsoft Dynamics CRM connectie die een optimale ervaring voor de gebruiker garandeert wanneer deze Microsoft Dynamics CRM gebruikt voor zijn klantenbeheer en management en Microsoft Dynamics NAV gebruikt als ERP-systeem voor zijn bedrijf.

Voer processen uit met workflows

De workflows van Microsoft Dynamics NAV 2016 geven u de kans modellen in te voeren van de business processen van uw bedrijf. Deze workflows focussen voornamelijk op drie bouwstenen. Eerst en vooral op goedkeuring voor bijna alles door de direct manager of door groepen. Vervolgens meldingen die gebruikers aanzetten om een bepaalde actie te ondernemen. En tenslotte automatisering van processen zodat routines uitgevoerd kunnen worden en zodat het systeem zelfstandig zaken kan berekenen of bepaalde acties kan uitvoeren.

Power BI

Microsoft Dynamics NAV 2016 bevat een volledig nieuwe integratie met Microsoft Power BI. Wanneer u in uw Microsoft Dynamics NAV zit hebt u onmiddellijk toegang tot bussiness performance inzichten van uw bedrijf. Deze app is speciaal ontwikkeld voor KMO's, managers en beslissingnemers om u van de nodige informatie over klanten, verkoop en financiën te voorzien. Aan de hand van het speciaal ontwikkeld dashboard (links) kan u op verkenning gaan in uw data en ze analyseren zoals u dat wilt. Bovendien zorgt een automatische update ervoor dat u permanent over de meest recente data beschikt. 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent