Microsoft dynamics nav is onze core business sinds 1996

Microsoft Dynamics is de overkoepelende naam voor bedrijfssoftware van Microsoft. Microsoft Dynamics NAV is daarbij de oplossing die wij sinds 1996 implementeren in kleine en middelgrote bedrijven.

microsoft dynamics nav is de meest gebruikte dynamics software

Microsoft Dynamics NAV is een softwarepakket met een lange historiek die begon in Denemarken, en startte onder de naam Navision Financials. Navision werd in 2002 gekocht door Microsoft en enkele jaren later herdoopt tot Microsoft Dynamics NAV. Tot op vandaag is het ook de meest verkochte Dynamics software met meer dan 140.000 klanten in meer dan 100 landen, en een zeer trouwe klantenbasis.

Offimac is de 3de partner die in 1996 koos voor het verkopen van Navision in België, en Offimac is daardoor 1 van de meest ervaren Microsoft Dynamics NAV-partners in de Benelux. Wij hebben zeer veel ervaring en kant-en-klare oplossingen in huis. Voor Microsoft Dynamics NAV zit u bij Offimac aan het juiste adres!Microsoft Dynamics nav automatiseert heel uw bedrijf

Microsoft Dynamics NAV is een software die zich specifiek richt op kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 werknemers. Het is ook een software die zowat alle afdelingen van uw bedrijf kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren en zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt Microsoft Dynamics NAV heel erg op Microsoft Office en werkt het er ook perfect mee samen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dan Microsoft Dynamics NAV door meer dan 120.000 MKB en miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt wordt, en ook al lang marktleider in de Benelux is.

De grote troeven van Microsoft Dynamics NAV zijn gebruiksvriendelijkheid, herkenbaarheid, productiviteit en rapportering.

Microsoft Dynamics NAV is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook wat zorgt voor een visueel zeer herkenbare software. Deze integratie maakt het pakket ook zeer gebruiksvriendelijk, want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office en zal daardoor ook snel op weg zijn met Dynamics. Werken met Microsoft Dynamics NAV is dan ook zeer aangenaam, voelt goed aan en leert snel.

De productiviteit van uw medewerkers staat centraal in heel het systeem. Gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven en de Dynamics software zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Gedaan dus met klantengegevens in tal van pakketten te moeten bijhouden, u hoeft nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden en iedereen binnen uw organisatie kan er dankbaar gebruik van maken. Door deze voorzieningen zal u ook meer rendement en efficiëntie in uw bedrijf realiseren, en uiteraard uw investering snel terugverdienen. Medewerkers moeten minder tijd steken in gegevens ingeven en kunnen zich concentreren op meer productieve taken ten behoeve van uw klanten.

Rapportering is een ander sterk pluspunt. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in de Dynamics software, maar iedere gebruiker kan voor zichzelf heel makkelijk nog meer lijstjes en overzichten maken. Haast alle data kan ook steeds naar Excel overgezet worden zodat u daarin ook de grafieken kunt aanmaken die u in Excel al gewoon bent. En mocht dat alles nog niet voldoende zijn, zijn er ook nog de extra krachtige rapporteringstools die Microsoft Dynamics met PowerBI aanbiedt. Op die manier kan u voor iedere specifieke gebruiker in uw bedrijf de juiste rapportering op zijn/haar maat aanbieden.

Een andere bijkomende kracht van het pakket zijn de sterke mobiele eigenschappen van Microsoft Dynamics NAV. Microsoft Dynamics NAV draait op zowat elk toestel en op elk systeem. Of u nu op PC, laptop, tablet of smartphone wil werken, het kan. En bovendien kan het ook zowel op Windows, Apple als Android toestellen. Mobiliteit heeft dus geen geheimen meer, u kan van overal werken op Microsoft Dynamics NAV en zelfs vanuit tal van toestellen. En dit is echt iets wat mensen vandaag willen!

Zoals het moderne software past kan Microsoft Dynamics zowel op servers in uw bedrijf geïnstalleerd worden, of kan u dit ook helemaal vanuit de cloud gebruiken. U kan klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen, en later doorgroeien naar meer. Ook dat kan. Uw Microsoft Dynamics NAV kan u laten groeien zoals u het wenst.

Vindt u niet alles wat u wenst standaard in de Dynamics software? Geen probleem. Er zijn duizenden Dynamics NAV add-ons en apps van partners zoals Offimac op de markt die kant-en-klaar zijn voor vele zeer specifieke sectoren. Bij Offimac vindt u zo onder andere Dynamics add-ons voor bouw, installatie, verhuur, services, HRM en vele andere sectoren. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden als u dit wil. Functioneel kan u uw Microsoft Dynamics NAV dus ook helemaal op uw wens laten inrichten.

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac is al 35 jaar actief in dit soort van administratieve software. Doorheen al deze jaren hebben wij heelwat ervaring in vele sectoren opgedaan, en een schat aan know-how opgebouwd. In 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van Navision (nu: Microsoft Dynamics NAV). Deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps voor Microsoft Dynamics NAV, die onze klanten nog sneller helpen schakelen.

Microsoft Dynamics NAV omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

scanning

magazijnbeheer
...

F

Waarom kiezen klanten voor Offimac als dynamics NAV partner?

  •  Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist
  •  Offimac is 1 van de eerste Microsoft Dynamics NAV partners in België    
  •  Gespecialiseerde modules voor tal van sectoren in huis
  •  Officiële Certified for Microsoft Dynamics NAV add-on EPOsoft
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Totaaloplossingen van A tot Z
  •  ISO9001 implementaties voor een professionele aanpak
  •  Zeer tevreden en trouwe klanten!

.
Ontdek hier meer over Dynamics software: 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux