ERP software Microsoft Dynamics NAV

U gebruikt de ERP software Microsoft Dynamics NAV?
Op zoek naar een partner voor uw ERP software van Microsoft Dynamics NAV?
U wil meer grip en controle dankzij ERP software van Microsoft Dynamics NAV?

Wij zijn de 3de firma in België die sinds 1996 de ERP software Microsoft Dynamics NAV verdeelt, en zijn dus 1 van de meest ervaren Microsoft Dynamics partners. Voor de ERP software Microsoft Dynamics NAV zit u bij ons dus ook aan het juiste adres!

DE erp software microsoft dynamics NAV in beeld

Navision werd in 2002 gekocht door Microsoft en sindsdien herdoopt tot Microsoft Dynamics NAV. Om u een beeld van de huidige software te geven, zie hier enkele filmpjes:

Indien u graag nog wat meer beeldmateriaal wilt zien van de huidge Navision of Microsoft Dynamics NAV software, neem dan gerust een kijkje onderaan de pagina.

Waarom de ERP software Microsoft Dynamics NAV van offimac?

Offimac is al 35 jaar actief in ERP en al 18 jaar in Microsoft Dynamics NAV ERP software. Doorheen al deze jaren hebben wij heel veel implementaties gedaan, waardoor wij veel expertise, ervaring en oplossingen voor vele sectoren in huis hebben, en heelwat trouwe klanten hebben mogen optekenen. Sinds 1996 hebben wij ook heelwat van onze expertise vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps voor Navision software. En zodoende hebben wij onder meer modules voor volgende afdelingen in huis:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

scanning

magazijnbeheer
...

Waarom voor ERP software van Offimac kiezen?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist
  •  Gespecialiseerde Navision software modules voor tal van sectoren
  •  Sectorspecialist in vele branches
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Totaaloplossingen van A tot Z rond Navision software
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden en trouwe klanten!

.
Ontdek hier meer over Dynamics software: 

 

Extra beeldmateriaal

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux