Een ERP systeem of ERP software stroomlijnen bedrijven

U zoekt ERP ssoftware om efficiënter te werken en kosten te besparen?
U wilt een ERP systeem of ERP software die uw bedrijfsprocessen stroomlijnt?


Laat onze ERP software u verassen!

Een ERP systeem en ERP software: 1 platform

Een ERP systeem verwijst naar specifieke ERP bedrijfssoftware. 

ERP software is overkoepelende software voor alle afdelingen van uw bedrijf. Het is een platform om al uw afdelingen efficiënt en professioneel mee aan te sturen, kosten te drukken en voordelen te realiseren. 

ERP software maakt komaf met verschillende pakketten voor elke afdeling apart. In de ERP software vindt u modules voor elke afdeling, van offerte tot boekhouding. De ERP software zorgt voor een naadloze doorsturing van informatie en verzekert dat dingen slechts 1 maal ingegeven moeten worden. ERP software zorgt voor efficiëntiewinst en lagere beheerskosten. 

Alle modules in ERP software zijn gebouwd volgens eenzelfde gebruiksfilosofie. Bovendien zien deze er grafisch ook allemaal hetzelfde uit. Het voordeel hiervan is dat de software zeer herkenbaar is, dat gebruikers sneller met verschillende modules kunnen werken en dat er minder opleiding nodig is. 

ERP software is een visie om uw bedrijf aan te sturen met 1 platform. U hoeft niet meteen al uw bestaande software overboord te gooien of al uw afdelingen op één software te zetten, u kan dit gefaseerd per afdeling doen . Zolang het maar de doelstelling is iedereen in uw bedrijf met elkaar te verbinden. Want dat zorgt voor efficiëntiewinst en besparingen!

ERP software is vandaag de dag een onmisbaar instrument voor ieder modern bedrijf.

Een ERP software is dus vaak een uitgebreid systeem, en wordt daarom ook wel eens een ERP systeem genoemd.

Ons ERP systeem: Microsoft Dynamics 365

Omdat de benamingen ERP systeem en ERP software minder vaak gebruikt worden lanceerde Microsoft in 2017 Microsoft Dynamics 365. 

Met Dynamics 365 software zet Microsoft bedrijfssoftware centraal. Alle afdelingen moeten bediend kunnen worden en er mogen geen grenzen zijn in de doorgroeimogelijkheden van ondernemingen. Klanten moeten de software kunnen gebruiken en Microsoft moet er voor zorgen dat de software naadloos samenwerkt over afdelingen heen. 

Alle bestaande Microsoft Dynamics oplossingen zullen in de toekomst een nieuwe, jongere naam krijgen. De producten blijven bestaan maar de naam Dynamics wordt veranderd naar Dynamics 365. Er komt 365 bij in de productnaam, wat een verjonging is maar ook knipoog naar het zeer populaire Microsoft Office 365. De 365 beklemtoont ook de grote band die altijd al tussen Office en Dynamics bestaan heeft. De toevoeging 365 slaat dus twee vliegen in één klap. 

Daarnaast lanceerde Microsoft ook een volledig nieuwe cloud oplossing voor een nieuwe markt: Microsoft Dynamics 365 Business Central (waarover verder meer). 

Microsoft Dynamics 365 is dus ERP software. 

Hieronder kunt u meer ontdekken van Microsoft Dynamics 365 ERP software:

.
In Microsoft Dynamics 365 ERP software vindt u volgende modules:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen

CRM

HRM

Verhuurbeheer

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Scanning

WMS

.

ERP software verhoogt uw efficiëntie

Het doel van ERP-software is om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat ondernemingen efficiënt kunnen werken door 1 overkoepelend system. ERP-software staat in die zin ook voor: meer doen met minder. Meer werk doen met minder verschillende softwarepakketten.

Enkele van de voordelen van ERP-software zijn:

  • Reduceert uw administratie tot een minimum
  • Weinig tot geen dubbelwerk nodig, laat de ERP-software voor u werken
  • Informatie wordt naadloos gedeeld tussen afdelingen en mensen
  • Zo weinig mogelijk onderhoud nodig
  • Efficiëntiewinst
  • Korter op de bal spelen, niet wachten op informatie
  • Beter overzicht
  • Overkoepelende rapportering over alle afdelingen heen
  • ERP-software helpt u heel uw bedrijf aan te sturen

Voordelen van Microsoft Dynamics 365 ERP-software

Net kon u lezen wat de algemene voordelen van ERP-software zijn.

Microsoft Dynamics 365 is daarbij een ERP-software met bijzondere voordelen voor kleine en middelgrote bedrijven. De belangrijkste kort samengevat zijn:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branchespecifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop

.
Een zeer grote troef is de automatische koppeling met andere Microsoftproducten zoals Office. Toepassingen zoals Word, Excel en Outlook worden dagelijks door miljoenen gebruikt, en zij koppelen standaard met Microsoft Dynamics 365?

Waarom Dynamics 365 als uw overkoepelende ERP-software?

Zeer herkenbare, gebruiksvriendelijke ERP-software

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software, en Dynamics 365 ERP-software is een zeer herkenbare Microsoft-oplossing. Dergelijke interface vergemakkelijkt het werken en doet gebruikers zich op hun gemak voelen. En dat zorgt voor meer rendement!

Continuït en innovatie verzekerd

Onze ERP-software is gebaseerd op Microsoft Dynamics. Microsoft garandeert innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen, u kan gerust zijn over de toekomst van uw ERP-software!

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

Microsoft Dynamics 365 ERP-software integreert naadloos met Word, Excel en Outlook en zorgt ervoor dat u makkelijk informatie tussen uw ERP en Office kan uitwisselen. En meer dan 90% van de bedrijven gebruikt dagelijks Microsoft Officeproducten.

Wordt verkocht en ondersteund in meer dan 100 landen

Microsoft Dynamics 365 wordt internationaal in vele landen verkocht en boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen van al die landen. Dynamics 365 ERP-software is dan ook zeer geschikt voor bedrijven met nationale en internationale ambities!

Wereldwijd de meest verkochte ERP voor MKB

Microsoft Dynamics is met 110.000 klanten de meest verkochte ERP-software voor kleine en middelgrote bedrijven. U kan gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten van deze ERP-oplossing!

ERP-software van 1 tot 250 gebruikers

Dynamics software is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot.

1 platform voor al uw activiteiten, ruime keuze aan modules

U kan met Dynamics ERP-software een onbeperkt aantal bedrijven, afdelingen en activititeiten aansturen. Daardoor kan u makkelijk kosten delen, het overzicht behouden en optimaliseren. Bovendien zijn er zeer veel modules beschikbaar in het systeem.

Kan lokaal of in de cloud

Dynamics ERP-software kan u lokaal in uw bedrijf installeren of gebruiken vanuit de cloud.

Draait op Windows, Apple en Android

Dynamics ERP-software is standaard beschikbaar in 3 clients: windows client, web client en een tablet client. U kan deze probleemloos door elkaar gebruiken, vanop meerdere toestellen, u kan werken van op uw pc, smartphone en tablet in eenzelfde opbouw.

De ERP software met het meest aantal modules en apps ter wereld

Er zijn zeer veel mogelijkheden om dit ERP-systeem helemaal op uw wens verder uit te bouwen.

Standaard kan heel veel, maar ook maatwerk blijft mogelijk

Dynamics 365 is een gestandaardiseerde oplossing, maar laat ook flexibele inrichting op maat en zelfs nog specifiek maatwerk toe als u dit wil. Perplex ERP software past zich aan aan uw ambities en zorgt ervoor dat uw bedrijfssoftware u niet afremt.

Betaalbaar

En goedkoper dan u denkt.

Hoe Dynamics 365 ERP-software in uw bedrijf implementeren?

ERP software implementeren vereist specifieke kennis en ervaring. Wij hebben 40 jaar ervaring in ERP-software, werken volgens een beproefde methodologie en geheel conform ISO9001-normen. 

Op ons kunt u vertrouwen!

Hoeveel kost Dynamics 365 ERP-software?

De prijs van de oplossing wordt bepaald door het aantal users en de specifieke modules die u wenst te gebruiken. Daarnaast kan u deze software ook in verschillende licentieformules verkrijgen (aankoop, huur, financiering, cloud, …). 

U kan de prijs van uw oplossing helemaal op uw eigen wensen samenstellen en betalen zoals u wil.

Hoe lang duurt een implementatie?

De duurtijd van een implementatie hangt onder meer af van het aantal modules dat u wenst te gebruiken en het aantal gebruikers. 

Globaal genomen moet u toch rekening houden met 3-6 maanden kalendertijd.

.
Vragen of volgende stappen in uw ERP-software?

Wil u meer weten over onze oplossing voor uw bedrijf? Bel of mail ons!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM