CRM 365 software verbetert de planning en linkt outlook en dynamics

Microsoft Office 365 is ’s werelds meest gebruikte kantoorsoftware met bekende toepassingen als Outlook, Word en Excel. Microsoft Office richt zich tot individuele eindgebruikers en hun persoonlijke behoeften. 

Microsoft Dynamics is bedrijfssoftware die afdelingen en administraties in goede banen leidt. Microsoft Dynamics is de administratieve motor voor meer dan een miljoen klanten wereldwijd.

CRM 365 software werkt bovenop Microsoft Outlook en zorgt voor betere planning en meer efficiëntie voor iedere Outlook gebruiker. Daarnaast verbindt het ook Microsoft Office 365 met Microsoft Dynamics, zodat medewerkers steeds op de juiste klanteninformatie werken. CRM 365 software is er niet alleen voor verkopers, maar voor elke medewerker in uw bedrijf die Outlook gebruikt.

Ontdek in deze filmpjes meer over Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics:

.

Maar de vraag is:


.

Begin de dag efficiënter, open eerst uw CRM 365 software

Herkent u dit?

U komt ’s morgens op uw bedrijf. U start uw PC op. Het programma dat u waarschijnlijk het eerst opent is uw e-mail systeem. U overloopt uw mails. En u gaat ook zelf mailen. In de loop van de dag komen nog meer berichten via mail en sociale media bij u binnen. U spreekt met mensen. Uw smartphone belt en trilt regelmatig. De dag loopt verder. Weet u op het einde van de dag binnen de 10 seconden nog wat u gedaan hebt, of alles volgens planning verliep en wat u morgen moet doen …? Hebt u alles onder controle? Waar zit uw persoonlijke planning en agenda?

Begin de dag efficiënter, open voortaan eerst uw CRM 365 software! En plan dan beter!

Microsoft Office Outlook heeft ook zijn beperkingen

Outlook© en Office 365© zijn zeer succesvolle Microsoft producten. Outlook is de software die veel mensen ’s morgens het eerst openen op hun bedrijf. Het is één van meest gebruikte toepassingen wereldwijd. En het is een tool die je ook steeds bij je hebt op smartphone.Het is een geweldige software waarmee veel mensen en bedrijven zich organiseren. Want mailen en communiceren doen we allemaal. Maar … Outlook heeft ook zijn beperkingen.

Het mist bepaalde zakelijke details en is onder andere beperkt tot digitale informatie als mail. Heel wat andere informatie van internet, telefoon, papier en personen ontvang je niet in de vorm van mails. En die kan je dus ook niet in Outlook bewaren. Daarnaast is er in Outlook ook het risico van mailoverlast, spam en gebrek aan focus. Soms is de berg aan mails zo groot, en weet je niet waaraan eerst beginnen. De controle en het totaaloverzicht kan kwijt geraken. Alsook de visie op wat dringend en belangrijk is. Sommigen hollen zelfs achter hun mails aan.

Outlook is niet de beste planner of werkorganisator.

Daarom ontwikkelden wij CRM 365 software bovenop Office. Voor elke moderne kenniswerker.

CRM 365 software versterkt je Outlook

CRM 365 software werkt samen met Outlook, en maakt het nog krachtiger door volgende functionaliteiten erbovenop:

 • Extra functies en informatie over klanten, projecten, dossiers en verkoop
 • Betere opvolging en tracering van taken per klant, lead of project
 • Onbeperkt aantal projecten en werkgebieden (ook private mogelijk)
 • Het helpt u beter de krijtlijnen uitzetten van wat voor uw job belangrijk is
 • Registreert meer dan mails (ook telefoons, web en andere informatie)
 • Koppelingen met documenten op servers, Dropbox of SharePoint
 • Je beheert je taken en focus vanuit 1 kalender
 • Taken komen via sleepfuncties in de kalender
 • 1 gesynchroniseerde kalender voor je Outlook en CRM 365 software
 • Je hebt je kalender en geplande taken steeds bij op je smartphone
 • Link met je klanten in ERP en bedrijfsplanning kan (optioneel)
 • Het laat je Outlook focussen op mails en afspraken
 • Je kan ook nog steeds de notities en taken van Outlook blijven gebruiken
 • Betere afscherming en opvolging van werktaken
 • 1 mail, 1 kalender
 • Organiseert je werk beter dan Outlook doet
 • Helpt door het bos de bomen zien en prioriteiten beter bepalen
 • Helpt je ook zakelijke ideeën in op te slaan en te plannen voor later

CRM 365 software is uw digitale planner en organisator

Organiseer jezelf beter met CRM 365 software. En werk van daaruit gestructureerd.

Laat CRM 365 software de organisator, planner en leidraad van je werk zijn. Laat Outlook je mails en afspraken behandelen.

Start je dag voortaan met het openen van CRM 365 software. Bekijk daarin eerst welke taken je vandaag moet doen, en wanneer. Ga daarna aan de slag. En vink af. Overloop op het einde van de dag je planning en takenpakket opnieuw, en plan voor de volgende dagen verder in CRM 365 software. Ga met een gerust gemoed naar huis, je werk is digitaal georganiseerd en bewaard. Denk je buiten kantoor toch nog aan iets? Geef het in via Outlook op je smartphone. En je hebt ook geen gele papiertjes voor notities meer nodig, het steekt allemaal in je CRM 365 software!

Samengevat komen de voordelen van CRM 365 software hier op neer:

 • Het is de basis van je planning en werk
 • Het heeft een planningsbord met sleepfuncties via muis
 • Het focust je op je klanten, taken, projecten, prioriteiten en deadlines
 • Het stuurt je Outlook verder aan
 • Je kan blijven gebruikmaken van alle voordelen van Outlook en Office 365
 • Je hebt taakinformatie steeds op PC en smartphone, 24/24
 • Het helpt je om extra zaken te doen zoals verkoop, verslagen en projectbeheer
 • Het is bruikbaar voor iedere professionele kenniswerker
 • Het is digitaal en papierloos, maar wel afdrukbaar
 • Er is altijd een back-up
 • Het kan lokaal in uw bedrijf of in de cloud geïnstalleerd worden
 • Je kan je CRM 365 software ook op maat laten aanpassen als je wil
 • Het is een zeer betaalbare oplossing

CRM 365 software werkt bovenop Office 365 en Microsoft Dynamics

Offimac CRM 365 versterkt Microsoft Office en Dynamics. CRM 365 software voegt aan Microsoft Office 365 Outlook extra functies toe voor planning en klantenfocus. Daarnaast kan het optioneel ook gelinkt worden aan Microsoft Dynamics, van waaruit het klanteninformatie haalt om klantgericht op verder te werken. CRM 365 software helpt gebruikers nog efficiënter te plannen en zichzelf beter te organiseren in volledige samenspraak met Dynamics en Office.
Met CRM 365 software zal u doelgericht werken op klanten, dossiers en projecten.

CRM 365 software is er voor elke bediende en manager, en is aanpasbaar

Het uitgangspunt van CRM 365 software is dat het moet kunnen dienen voor iedere gebruiker van Microsoft Office Outlook, onafgezien van de job inhoud.

De basisversie CRM 365 office is bruikbaar voor iedere kenniswerker in afdelingen zoals administratie, financiën, marketing, personeelsbeheer en vele andere.

Specifiek voor verkopers voegden wij functionaliteiten toe in de versie CRM 365 sales. En voor projectmanagers bouwden wij een versie CRM 365 projects. U kan 1, 2 of 3 versies van CRM 365 software gebruiken. Bovendien kan u ook per afdeling uw CRM 365 software anders laten inrichten.

lokaal of in de cloud, standaard of op maat aangepast

Hebt u eigen servers in uw bedrijf en wilt CRM 365 software daar op laten installeren? Dat kan. Want sommige bedrijven hebben hun data liever in hun eigen bedrijf staan.

Wilt u CRM 365 software liever in de cloud laten installeren door ons? Dat kan ook. Want CRM 365 software is heel flexibel.

Daarnaast is CRM 365 software beschikbaar als een standaardpakket, en kan het ook steeds op maat van iedere klant aangepast worden met extra specifieke velden.

CRM 365 software voor kenniswerkers: CRM 365 office

Voor kenniswerkers in tal van mogelijke afdelingen bouwden wij CRM 365 office.

CRM 365 office is ook de basisversie van alle CRM 365 software.


CRM 365 software voor verkopers: CRM 365 sales

Verkopers zijn bedienden die niet alleen plannen, maar die ook specifieke informatie met betrekking tot klanten, opportuniteiten, contacten, contracten en taken beheren.

Bovendien hebben zij ook vaak zeer specifieke rapporteringsbehoeften voor hun en voor hun directies.

Heel belangrijk voor het succes van software voor verkopers is dat deze software zeer gebruiksvriendelijk moet zijn. En dat is CRM 365 software.

CRM 365 software voor projectmanagers: CRM 365 projects

Projectmanagers en projecten bestaan in vele afdelingen.

Projectleiders willen gestructureerd werken en per project een goed overzicht behouden op de taken en planningen. Vaak ook sturen zij andere medewerkers aan of delegeren zij taken aan hen. En ook dit willen zij kunnen plannen en opvolgen per project. Voor hun projecten werken zij meestal ook met nog andere software waarin de administratie, planning, documentatie of budgetten beheerd worden. Koppelingen met deze software zijn dus ook interessant.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux