Cloud en Mobiel!

Mensen willen vandaag de dag van overal kunnen werken.

Mensen willen vandaag de dag van overal kunnen werken. Sterker nog: mobiele software en ICT zijn basisbehoeften geworden. Bij Offimac hebben we alle skills in huis om uw project van A tot Z te realiseren.

Met onze mobiele software, webtoepassingen, apps en ERP kan je op elk moment, overal met elk device en eender welk besturingssysteem, uw systemen raadplegen en gebruiken. Niet alleen vanop Microsoft devices maar ook op Android of iOS apparaten. En naast software helpt ons infrastructuur team u graag met hardware, cloud, beveiliging, communicatie en servers.

Offimac is uw partner om uw medewerkers, klanten, leveranciers en partners toegang te geven tot informatie en om uw service te verhogen, processen te versnellen en kosten te verlagen via internet.

                    

Cloud computing: gebruik uw applicaties waar u ze wil

Dankzij moderne technologie heeft u vandaag een ruime keuze aan mogelijkheden om software en applicaties te gebruiken. U hoeft vandaag de dag niet meer alles te kopen of fysiek in eigen bedrijf te 'hebben', u kan ook leasen, huren, financieren ...

Applicaties op servers in uw bedrijf, in een datacenter of uw IT helemaal 'in the cloud', Offimac heeft oplossingen voor elk scenario (private cloud, public cloud, Offimac cloud, ...).Wat kan Offimac voor u betekenen?

  • Alle hardware en skills om uw ICT mobiel te ontsluiten is aanwezig
  • Al onze ERP software is standaard mobiel bruikbaar op PC, tablet en smartphone
  • Wij bouwen webtoepassingen en webportalen, al dan niet gekoppeld aan uw ERP
  • Apps maken we sinds kort ook
  • Microsoft SharePoint gebruiken wij zelf ook
  • Cloud oplossingen in vele vormen leveren wij
Voor mobiele ICT moet u zeker met ons praten!


Online demo?

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics