DEZE microsoft DYNAMICS 365 VERHUURSOFTWARE STROOMLIJNT HEEL UW BEDRIJF!

Bent u op naar competitieve software voor uw verhuurbedrijf?
Wilt u uw administratie verlichten?
En wilt u hiervoor graag de meest moderne software?

Deze Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware is de oplossing! 

Succesvolle verhuurbedrijven kunnen niet meer zonder software. Deze Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware is daarbij de modernste en beste op de markt.

.

WAT IS MICROSOFT DYNAMICS 365 EN EPOSOFT SOFTWARE?

Microsoft Dynamics 365 is de nieuwe overkoepelende benaming voor de administratieve bedrijfssoftware van Microsoft. Deze bedrijfssoftware werd vroeger vaak omschreven als ERP of CRM software. Maar omdat software steeds meer in elkaar overvloeit lanceerde Microsoft een nieuwe commerciële benaming: Dynamics 365 is voortaan de nieuwe naam voor bedrijfssoftware van Microsoft. 

EPOsoft is daarbij de gespecialiseerde software voor de verhuurwereld, en EPOsoft is helemaal gebaseerd op de technologie van Microsoft Dynamics 365.

.

EPOSOFT: TOTAALOPLOSSING VOOR ALLE AFDELINGEN

EPOsoft is een totaaloplossing met modules voor elke afdeling van het verhuurbedrijf, van marketing tot boekhouding. U kan per afdeling automatiseren volgens het tempo dat u wil. En u kan uitbreiden naar andere afdelingen wanneer u dat wil, onze Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware zorgt automatisch voor de integratie met andere departementen. 

Deze Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware maakt het mogelijk om alle afdelingen van verhuurbedrijven efficiënt aan te sturen aan de hand van 1 gemeenschappelijk softwareplatform. Tal van studies bewijzen ook dat zulke aanpak voor de meeste efficiëntie, winst en besparingen zorgt. 

In de EPOsoft Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware moet informatie maar 1 maal ingegeven worden en het systeem zal er in de achtergrond voor zorgen dat de informatie gedeeld wordt met andere afdelingen en mensen op het platform, zodat dubbelwerk onnodig is. 

Al de modules in Dynamics 365 hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Bovendien werkt de EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware ook naadloos samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag met deze Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware. Want het is zeer gebruiksvriendelijke en herkenbare software!

.

VERLICHT UW ADMINISTRATIE VAN A TOT Z

EPOsoft is de naam van onze Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware. 

In de EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware vindt u volgende modules terug:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

MAGAZIJN/VOORRAAD

VERHUUR

FINANCIËN

BOEKHOUDING

LOGISTIEK

AFTER-SALES

SCANNING

RAPPORTERING
.
EPOsoft Dynamics 365 voor verhuur werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in deze verhuurbranche, in tal van verhuuractiviteiten. De software werd gebouwd volgens ISO9001 en is na lange testen ook gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke kwaliteitsbewijzen zijn. EPOsoft voldoet aan de strengste normen en waarna Microsoft EPOsoft erkende met het belangrijke CfMD-label. 

De Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware EPOsoft is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote verhuurbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst. Het is moderne, duurzame en zeer betrouwbare software die helpt om administraties te verlichten en processen te versnellen. 

EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware is uw beleidsinstrument dat verzekert dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel uw verhuurbedrijf aangestuurd kan worden vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer moeten gekocht of onderhouden worden
 • Medewerkers minder opleiding nodig hebben
 • U een beter overzicht krijgt
 • U betere rapporteringen krijgt
 • U efficiëntiewinsten zal boeken
 • Uw bedrijf helemaal klaar is voor de digitale uitdaging van vandaag en morgen

U leest meer over EPOsoft elders op deze site.

.

WAAROM de microsoft DYNAMICS 365 VERHUURSOFTWARE van eposoft?

Graag sommen wij de belangrijkste voordelen van onze Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware voor uw verhuurbedrijf kort voor u op:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

BRANCHE SPECIFIEK

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP.

.

deze microsoft DYNAMICS 365 VERHUURSOFTWARE WERKT OVERAL!

EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware is ontwikkeld voor moderne en mobiele verhuurbedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun verhuursoftware kunnen werken. EPOsoft kan u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want bent u op kantoor werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. EPOsoft werkt helemaal standaard op al deze toestellen, waardoor u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan.

CLOUD, LOKAAL, HUUR, KOOP: U KIEST

Microsoftt Dynamics 365 verhuursoftware is flexibel in gebruik en betaling. U kan bijvoorbeeld beginnen met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers in uw bedrijf. Microsoft 365 verhuursoftware is uitbreidbaar met users en modules wanneer u wil. Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware wil er zijn voor elk verhuurbedrijf van klein tot groot!

EPOSOFT EN DYNAMICS BIEDEN U BEDRIJFSZEKERHEID

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden zoals internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365. En EPOsoft is door Microsoft gecertificeerd. Met EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware zit u dus ook zeer veilig voor de toekomst en kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

.

UITBREIDINGEN VAN onze microsoft DYNAMICS 365 VERHUURSOFTWARE

Wilt u uw Dynamics 365 verhuursoftware nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons!

.

CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook. 

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken en helpt taken efficiënt uit te voeren. Deze software voorziet ook in bezoekrapportering van verkopers.

CRM 365 kan ook gelinkt worden aan EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware, zodat uw verkopers heel gericht kunnen werken op de juiste klanten. 

CRM 365 software helpt u goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office. 

.

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding van de Dynamics 365 verhuursoftware voor documentbeheer. 

Het laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in de EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen in het systeem. Met Document Capture zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u informatie ook gestructureerd terug. 

Hieronder kan u een filmpje van Document Capture bekijken dat u de essentie van deze oplossing weergeeft:

.
SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van uw Dynamics 365 verhuursoftware aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis! 

Wij beschikken over kant-en-klare componenten die u toelaten om de EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware te integreren met Microsoft SharePoint.

.

Extra rapportering met JetReports

Elk modern verhuurbedrijf wil goede rapportering hebben. 

EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware levert tal van rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering? Hiervoor hebben wij de tool JetReports in huis.

.

MEER WETEN?

Hebt u vragen over onze Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware? Of wilt u deze bekijken? Laat het ons weten!Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent