Dynamics 365 voor verhuur is de modernste verhuursoftware!

Bent u actief in de verhuur?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware?
Wilt u meer weten over de kracht van deze software voor moderne verhuurbedrijven?

Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware is onze nieuwste verhuuroplossing. Met dit systeem kan u al uw bedrijfsprocessen aansturen en zorgen voor dynamiek in uw bedrijf.

.
een introductie tot Microsoft Dynamics 365 en EPOsoft software

Microsoft Dynamics 365 is de nieuwe naam voor de bedrijfssoftware van Microsoft. En EPOsoft is gespecialiseerde software voor de verhuur.

EPOsoft is helemaal gebaseerd op de technologie van Microsoft Dynamics 365.

EPOsoft: een totaalsysteem voor alle afdelingen van het verhuurbedrijf

EPOsoft is een totaaloplossing met modules voor elke afdeling van het verhuurbedrijf, van marketing tot boekhouding.

EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware maakt het mogelijk om alle afdelingen van verhuurbedrijven efficiënt aan te sturen aan de hand van 1 overkoepelend softwaresysteem. Tal van studies bewijzen ook dat zulk systeem voor efficiëntie, winst en besparingen zorgt. 

In Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware moet informatie maar 1 maal ingegeven worden. Het pakket zorgt er voor dat de informatie gedeeld wordt met andere afdelingen op het platform, zodat dubbelwerk niet meer voorkomt.

Al de modules in Dynamics 365 hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Bovendien werkt de EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware ook naadloos samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag met de EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware. Want het is zeer gebruiksvriendelijke en herkenbare software!

Verlicht uw administratie en zorgt voor dynamiek

EPOsoft is de naam van onze nieuwste Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware. In de EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware vindt u volgende modules terug:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Verhuur

Financiën

Boekhouding

Logistiek

After-sales

Scanning

Rapportering
.
EPOsoft Dynamics 365 voor verhuur werd ontwikkeld op basis van 30 jaar ervaring in de verhuurbranche. De software werd gebouwd volgens ISO9001 en is na lange testen ook gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke kwaliteitsbewijzen zijn. EPOsoft voldoet aan de strengste normen en waarna Microsoft EPOsoft erkende met het belangrijke CfMD-label. 

De EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote verhuurbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst. Het is moderne, duurzame en zeer betrouwbare software die helpt om administraties te verlichten en processen te versnellen. 

EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware is het digitaal platform dat er voor zorgt dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel het verhuurbedrijf beheerd wordt vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer nodig zijn
 • Medewerkers weinig opleiding nodig hebben om het te leren
 • Directies en ondernemers beter overzicht, grip en controle 
 • Gebruikers en management betere rapporteringen krijgen
 • Verhuurbedrijven efficiëntiewinsten zal boeken

voordelen en troeven van EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware?

EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware is moderne software met vele voordelen:

Gebruiksvriendelijk

Hip & Modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche Specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop
.

EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware is mobiel!

EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware is ontwikkeld voor de nieuwe generatie verhuurbedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun verhuursoftware kunnen werken. EPOsoft kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Op het bedrijf werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. Bent u bij klanten, thuis of onderweg kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. EPOsoft werkt op al deze toestellen, waardoor u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan.

huren of kopen, in de cloud of lokaal: het kan allemaal

EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Microsoft 365 verhuursoftware is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware is inzetbaar in elk verhuurbedrijf van klein tot groot!

EPOsoft en microsoft Dynamics zijn veilige keuzes

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden zoals internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365. En EPOsoft is door Microsoft gecertificeerd. Met EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware zit u dus ook zeer veilig voor de toekomst en kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Uitbreidingen van de EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware

Wilt u uw Dynamics 365 verhuursoftware nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons! U ontdekt er elders op onze site meer over, maar hierbij vindt u enkele van de mogelijkheden:

 • CRM 365 voor verkoop en binnendienst
 • Documentbeheer
 • SharePoint integraties
 • Extra rapportering


Meer weten?

Hebt u vragen over de EPOsoft Dynamics 365 verhuursoftware? Of wilt u deze bekijken? 

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier!Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen