Microsoft dynamics 365 bedrijfssoftware 

microsoft dynamics 365 is de nieuwe productnaam

Microsoft Dynamics 365 is de nieuwste Microsoft Dynamics productnaam.

Het is een oplossing die verder bouwt op Microsoft Office 365, en  wordt aangeboden als een doorgroei naar meer toepassingen bovenop Office. In die zin richt Dynamics 365 zich dus ook heel sterk op startende bedrijven die naast Office 365 iets meer functionaliteit zoeken zonder zware investeringen. Microsoft Dynamics 365 is samengesteld uit reeds bestaande Dynamics producten, maar op een andere manier verpakt en verkocht.


Microsoft Dynamics 365 automatiseert heel uw bedrijf

Microsoft Dynamics 365 is een software die alle afdelingen van uw bedrijf kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren en zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt het heel erg op Microsoft Office en werkt het er ook perfect mee samen.

Microsoft Dynamics 365 is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook wat zorgt voor een zeer herkenbare software. Deze integratie maakt het Dynamics 365 ook zeer gebruiksvriendelijk, want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office. Werken met Microsoft Dynamics 365 is dan ook zeer aangenaam, voelt goed aan en leert snel.

De productiviteit van gebruikers staat centraal in heel het systeem. Gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven en de Dynamics 365 software zorgt voor een verdere verspreiding van de data. Gedaan dus met gegevens in tal van pakketten te moeten bijhouden, u hoeft nog slechts 1 klantenbestand te onderhouden en iedereen binnen uw organisatie kan er gebruik van maken. Hierdoor zal u ook meer rendement en efficiëntie boeken en uw investering snel terugverdienen. Medewerkers moeten minder tijd steken in data en kunnen zich concentreren op meer productieve taken ten behoeve van klanten.

Rapportering is een ander sterk pluspunt. Data kan steeds naar Excel overgezet worden. En er zijn ook nog de extra krachtige rapporteringstools die Microsoft Dynamics 365 met PowerBI aanbiedt. Op die manier kan u voor iedere specifieke gebruiker in uw bedrijf de juiste rapportering aanbieden.

Een andere bijkomende kracht van het pakket zijn de sterke mobiele eigenschappen. Microsoft Dynamics 365 draait op zowat elk toestel en op elk systeem. En bovendien kan het ook zowel op Windows, Apple als Android. Mobiliteit heeft dus geen geheimen meer, u kan van overal werken op Microsoft Dynamics 365 en zelfs vanuit tal van toestellen. En dit is echt iets wat bedrijven willen!

Zoals het moderne software past kan Microsoft Dynamics zowel op servers in uw bedrijf geïnstalleerd worden, of kan u dit ook helemaal vanuit de cloud gebruiken. U kan klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen, en later doorgroeien naar meer. Ook dat kan. Uw Microsoft Dynamics 365 kan u laten groeien zoals u het wenst.

Microsoft Dynamics 365 omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

scanning

magazijnbeheer
...

m

.
Waarom kiezen klanten voor Offimac als dynamics 365 partner?

  •  Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist
  •  Offimac is 1 van de eerste Microsoft Dynamics NAV partners in België    
  •  Gespecialiseerde modules voor tal van sectoren in huis
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Totaaloplossingen van A tot Z
  •  ISO gebaseerd garandeert u een professionele aanpak
  •  Zeer tevreden en trouwe klanten!

microsoft dynamics 365 business central is nieuwste telg

Microsoft lanceerde ook een nieuw product: Microsoft Dynamics Business Central. Het is Dynamics 365 software in de cloud die verder werkt op Microsoft Office 365. Elders op deze site leest u hier meer over.

microsoft dynamics CRM heet voortaan ook microsoft dynamics 365

Microsoft Dynamics CRM is een software die zich enkel richt op verkoop, marketing en services. Het is een specifieke oplossing die zowel lokaal als in de cloud beschikbaar is, en die u kan integreren met andere ERP-systemen zoals Microsoft Dynamics NAV, AX en andere. 

Sinds 2017 wordt Microsoft Dynamics CRM online verkocht onder de  naam van Microsoft Dynamics 365.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics