onze Dynamics verhuursoftware stroomlijnt administraties

U zit in de verhuur en uw wilt uw administratie beter stroomlijnen?
U wil meer dynamiek in uw verhuurbedrijf?
Of u bent op zoek naar betere Dynamics verhuursoftware?

EPOsoft is de naam van onze Dynamics software voor verhuur gebaseerd. EPOsoft is gebaseerd op Microsoft Dynamics, gebouwd volgens ISO9001 en gecertificeerd door Microsoft.

Verhuurbedrijven hebben vaak veel artikelen in huis. Elke nieuwe huur vergt een nieuw of aangepast contract. Verhuurders moeten plannen, reserveren, leveren en transporten organiseren. Soms moet men ook aankopen of inhuren als het niet meer op voorraad hebt. Op het einde van de huurperiode moet men materialen terug ophalen, afrekenen en factureren. Bij dit alles komen ook vaak papier en documenten kijken. En sommige verhuurbedrijven doen naast traditionele verhuur ook nog bijkomend aan verkoop, service en onderhoud. Verhuurbedrijven hebben dus ook vaak meer administraties dan gedacht.

Met onze EPOsoft Dynamics software voor verhuur kunnen verhuurbedrijven efficiënter en productiever werken, en moeten zij minder tijd aan administratie spenderen. Onze software automatiseert heel uw bedrijf van A tot Z, van contact tot factuur. En de software helpt u meer grip en controle te behouden.

Onze Dynamics verhuursoftware is inzetbaar in een zeer ruim aantal sectoren en wordt met succes gebruikt voor de verhuur van materialen, machines, auto’s, containers en vele andere.

.
EPOsoft Dynamics voor verhuur is een krachtige totaaloplossing

Er bestaat veel software en ongetwijfeld hebt u al heel wat software in uw bedrijf. Maar vaak gebruiken verhuurbedrijven software compleet naast elkaar en moeten mensen teveel dezelfde datahandelingen steeds opnieuw doen, wat leidt tot geldverlies. Met een geïntegreerd systeem voor verhuur kan u efficiënt werken, met zo weinig mogelijk handelingen. Onze Dynamics verhuursoftware laat u toe al uw bedrijfsprocessen te sturen vanuit 1 softwarepakket en heel uw administratie daar in te voeren. Onze software stuurt uw afdelingen en mensen aan en zorgt voor de juiste informatie op de juiste plaats. Zo kunnen uw mensen bezig zijn met de essentie van het verhuren: klanten bedienen.

Onze EPOsoft Dynamics verhuursoftware omvat volgende modules:

Offertes

Verkoop

Aankoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Verhuurbeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad
...

.
Onze Dynamics verhuursoftware werkt op elk toestel en overal!

Waar u zich ook bevindt op kantoor of op de baan, u kan steeds werken met onze software. Onze Dynamics verhuursoftware is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. Onze verhuursoftware werkt op elk besturingssysteem en elf toestel op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf automatisch aan volgens het gebruikte toestel. Mobiliteit kent geen grenzen meer, u hebt steeds uw informatie binnen handbereik en kunt steeds productief werken. En net dat willen verhuurbedrijven!

Voordelen van EPOsoft Dynamics verhuursoftware

De EPOsoft Dynamics verhuursoftware onderscheidt zich op vele manier en biedt tal van voordelen. Onze software zal er voor zorgen dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bediene
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel uw verhuurbedrijf aangestuurd kan worden vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer moeten gekocht of onderhouden worden
 • Medewerkers minder opleiding nodig hebben
 • U een beter overzicht krijgt
 • U betere rapporteringen krijgt
 • U efficiëntiewinsten zal boeken
 • Uw bedrijf helemaal klaar is voor de digitale uitdaging van vandaag en morgen

Standaard zeer uitgebreid, maatwerk kan

Onze Dynamics verhuursoftware is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs, en behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen als u wil. Ook integraties met andere software is mogelijk, en is zelfs een sterkte van Dynamics.
  

EPOsoft Dynamics verhuursoftware steunt op 30 jaar ervaring!

Wij beschikken over kant-en-klare Dynamics verhuursoftware, zodat u snel kunt implementeren en efficiëntiewinst kunt boeken. Daarnaast hebben wij ook modules voor onder andere verkoop, services en logistiek in huis, wat vele verhuurbedrijven ook doen. En ook deze modules kunnen wij perfect laten aansluiten met alle andere, zodat de informatiedoorstroming verzekerd is.

Onze verhuursoftware is gebouwd op Microsoft Dynamics, wat zorgt voor heel wat integraties en herkenning, maar ook een zeer belangrijke garantie op continuïteit en evolutie van uw software is. Want Microsoft staat voor bedrijfszekerheid en toekomstvisie, u kan met zekerheid de digitale toekomst tegemoet.

Onze Dynamics verhuursoftware is officieel gecertificeerd door Microsoft en bekroond met het Microsoft CfMD-label, wat een bewijs van degelijkheid is. En het garandeert u ook dat wij een betrouwbare leverancier voor uw bedrijf zijn.

Als u op zoek bent naar kwalitatieve Microsoft verhuursoftware horen wij het graag!

Meer informatie over Microsoft Dynamics vindt u ook op deze site.

Voor meer vragen over onze Dynamics verhuursoftware kan u ons ook steeds bereiken via onderstaand contactformulier en telefoonnummer.

Gebruik, huur of koop zoals u wil, in de cloud of lokaal

EPOsoft Dynamics verhuursoftware is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat u nergens anders vindt! U kan starten en groeien zoals u wil. U kan beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan probleemloos uitbreiden met users en modules wanneer u wil. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. U kan makkelijk switchen tussen licentie- en betaalvormen. Microsoft Dynamics is er voor elk bedrijf van klein tot groot!
Uitbreidingen van de EPOsoft verhuursoftware

Wilt u uw Dynamics verhuursoftware nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons!

Bovenop EPOsoft hebben wij ook extra modules voor CRM en verkoop, internetverhuur, documentbeheer, SharePoint integratie, apps, rapportering en klantenportalen. En wij zorgen voor de totaaloplossing!

CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken en helpt taken efficiënt uit te voeren. Deze software voorziet ook in bezoekrapportering van verkopers. CRM 365 kan ook gelinkt worden aan EPOsoft Dynamics verhuursoftware, zodat uw verkopers heel gericht kunnen werken op de juiste klanten, projecten en dossiers.

CRM 365 software helpt u goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office.

Internetverhuur

Sommige verhuurbedrijven willen hun klanten ook via het internet orders laten plaatsen of beschikbaarheden controleren. En hiervoor hebben wij een website voor internetverhuur.

Deze internetoplossing wordt gekoppeld aan de EPOsoft Dynamics verhuursoftware, zodat klanten via de website meteen de juiste informatie over prijzen en beschikbaarheden kunnen zien, en 24/7 orders kunnen plaatsen.

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding voor documentbeheer.

Het laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in de EPOsoft Dynamics verhuursoftware en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen in het systeem. Met Document Capture zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u informatie ook gestructureerd terug.

Elders op deze site kan u een filmpje van Document Capture bekijken dat u de essentie van deze oplossing weergeeft.

SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van uw Dynamics verhuursoftware aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis! 

Wij beschikken over kant-en-klare componenten die u toelaten om de EPOsoft Dynamics verhuursoftware te integreren met Microsoft SharePoint.

Apps

EPOsoft zelf is ook volledig als een app beschikbaar op PC, tablet en smartphone. En de EPOsoft Dynamics verhuursoftware draait zowel op Windows, Apple als Android.

Wilt u daarnaast nog hier of daar nog meer extra apps installeren? Ook dat kan want er zijn tal van apps verkrijgbaar voor de EPOsoft Dynamics verhuursoftware.

Rapportering en business intelligence

Elk modern verhuurbedrijf wil goede rapportering hebben.

EPOsoft Dynamics verhuursoftware levert tal van rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering? Ook hiervoor hebben wij extra oplossingen in huis.

Klantenportalen

Sommige verhuurbedrijven willen hun klanten of medewerkers via het internet informatie en documenten laten opvragen.

Deze informatie kan komen uit de EPOsoft verhuursoftware, of zelfs uit andere databronnen.

Wij hebben internetportalen en websites ter beschikking om deze informatie aan te leveren.

.
Ontdek hier meer over Dynamics software: 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent