SERVICES EN VERHUUR AUTOMATISEERT U EFFICIËNT MET EPOSOFT!

U zit in de verhuur en levert ook services?
U zoekt software om uw administratie te verlichten?
Zoek niet langer!

Ook verhuurbedrijven die services bieden kunnen met EPOsoft geld verdienen! 

Ieder verhuurbedrijf heeft artikels of materialen in eigendom om te verhuren. En soms gaan deze stuk of hebben zij onderhoud nodig. Sommige verhuurders hebben een eigen service- en hersteldienst en doen alles zelf. Sommige andere besteden alles uit. Nog andere bedrijven doen een combinatie van de twee. En nog andere verhuurbedrijven leveren zelfs services aan derden, ook op materiaal dat niet bij hun gehuurd of gekocht werd. 

In elk van deze gevallen moeten monteurs en wisselstukken gepland en verrekend worden. Soms worden de kosten hiervan geboekt op de eigen materialen, soms worden ze doorgerekend aan de klant. Maar steeds brengt dit administratie met zich mee die men vlot wilt uitvoeren. 

Met EPOsoft Dynamics kunnen verhuurbedrijven ook hun services efficiënt aansturen en digitale onderhoudshistorieken van hun materialen bewaren. Onze software automatiseert heel het bedrijf van A tot Z, van contact tot factuur en services.

.

EPOSOFT DYNAMICS SOFTWARE IS EEN KRACHTIGE TOTAALOPLOSSING

Er bestaat veel software en ongetwijfeld hebt u al heel wat software in uw bedrijf. Onze Dynamics verhuursoftware laat u toe al uw bedrijfsprocessen te sturen vanuit 1 softwarepakket en heel uw administratie daar in te voeren. De software stuurt iedereen aan en zorgt voor een naadloos geheel.

Onze EPOsoft Dynamics verhuursoftware omvat volgende modules:

OFFERTES

VERKOOP

AANKOOP

CRM

HRM

PROJECTBEHEER

VERHUURBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

NACALCULATIE

..
.

.

.

WAT MAAKT EPOSOFT VOOR SERVICE EN VERHUUR EEN GOEDE KEUZE?

Het bijzondere van de EPOsoft software voor service en verhuur is dat er naast een verhuurmodule ook een uitgebreide servicemodule beschikbaar is, die u toelaat uw services goed te budgetteren, plannen en beheren. 

Daarnaast kan het systeem aangevuld worden met onze sterke grafische planningsborden, wat een bijkomende troef is en u in een oogopslag makkelijk laat plannen. 

Het sluitstuk van het geheel zijn de mobiele apps en digitale werkbonnen voor monteurs op de baan. 

Alles is naadloos op elkaar aangesloten zodat uw bedrijf met een minimum aan handelingen een vlotte administratie verkrijgt.
Meer info over de EPOsoft modules vindt u elders op deze site. 

.

ONZE SERVICE- EN VERHUURSOFTWARE WERKT OP ELK TOESTEL EN OVERAL!

Waar u zich ook bevindt op kantoor of op de baan, u kan steeds werken met onze software. Onze Dynamics service- en verhuursoftware is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. Onze EPOsoft software werkt op elk besturingssysteem en elf toestel op Windows, Android en Apple. Zodat u steeds over de juiste informatie beschikt!


Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx