EPOSOFT IS PERFECT VOOR PROJECTVERHUUR!

U bent een verhuurbedrijf en wilt uw administratie beter stroomlijnen?
U zoekt een software die projectmatig verhuren vergemakkelijkt?
Hebt al gehoord van Dynamics verhuursoftware?

Maak dan hier kennis met EPOsoft voor projectverhuur! 

Sommige verhuurbedrijven zijn actief in de projectmatige verhuur. Een voorbeeld hiervan zijn bedrijven die tijdelijke installaties of materialen verhuren in het kader van evenementen, maar er zijn nog tal van andere branches waarin projectmatig verhuurd wordt.  

Het kenmerkende van projectverhuurbedrijven is dat zij ook installaties of producties doen gecombineerd met materiaalverhuur. Daardoor komt er niet alleen extra planning, organisatie en beheer bij kijken, maar ook de administratie en het contractbeheer zijn meestal uitgebreider. Ook gaat er extra voorbereiding aan de verhuur vooraf. Want bepaalde installaties moeten eerst op maat gemaakt worden, en worden daarna ook bij de klant ter plaatse nog verder ingericht en uitgetest. En ook dat vergt op zijn beurt soms zelfs specifieke engineering en calculatie bij aanvang van het verhuurproject. 

Projectverhuur verschilt dus wel van traditionele verhuur. 

Maar met de EPOsoft Dynamics software kunnen ook projectverhuurbedrijven efficiënter en productiever werken. Onze software automatiseert heel uw bedrijf van A tot Z, van contact tot factuur. En de software helpt u meer grip en controle te behouden. 

Onze verhuursoftware is inzetbaar in een zeer ruim aantal sectoren.

.

EPOSOFT DYNAMICS VERHUURSOFTWARE IS EEN KRACHTIGE TOTAALOPLOSSING

Er bestaat veel software en ongetwijfeld hebt u al heel wat software in uw bedrijf. Met een geïntegreerd softwaresysteem voor verhuur kan u efficiënt werken met zo weinig mogelijk stappen. Onze Dynamics verhuursoftware laat u toe al uw bedrijfsprocessen te sturen vanuit 1 softwarepakket en heel uw administratie daar in te voeren. Onze software stuurt iedereen aan en zorgt voor de juiste informatie op de juiste plaats. 

Onze EPOsoft Dynamics verhuursoftware omvat volgende modules:

OFFERTES

VERKOOP

AANKOOP

CRM

HRM

PROJECTBEHEER

VERHUURBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

voorraad

..

.

.

.WAT MAAKT EPOSOFT VERHUURSOFTWARE VOOR PROJECTBEDRIJVEN UNIEK?

Het unieke van de EPOsoft software voor projectverhuur is dat er naast een verhuurmodule ook een uitgebreide projectmodule beschikbaar is, die u toelaat uw verhuurprojecten goed te budgetteren, plannen en beheren.

Daarnaast kan EPOsoft aangevuld worden met onze sterke planningsborden voor projecten, wat een bijkomende troef is.

En het geheel vormt 1 aansluitend geheel met automatische informatie-uitwisseling tussen de modules, zodat zo efficiënt mogelijk kan gewerkt worden.

.

ONZE PROJECTVERHUURSOFTWARE WERKT OP ELK TOESTEL EN OVERAL!

Waar u zich ook bevindt op kantoor of op de baan, u kan steeds werken met onze software. Onze Dynamics verhuursoftware is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. Onze verhuursoftware werkt op elk besturingssysteem en elf toestel op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf aan. U hebt steeds uw informatie binnen handbereik en kunt steeds productief werken.

.

VOORDELEN VAN EPOSOFT DYNAMICS VOOR PROJECTVERHUUR

De EPOsoft Dynamics verhuursoftware onderscheidt zich op vele manier en biedt tal van voordelen. Onze software zal er voor zorgen dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel uw verhuurbedrijf aangestuurd kan worden vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer moeten gekocht of onderhouden worden
 • Medewerkers minder opleiding nodig hebben
 • U een beter overzicht krijgt
 • U betere rapporten krijgt
 • U efficiëntiewinsten zal boeken
 • Uw bedrijf helemaal klaar is voor de digitale uitdaging van vandaag en morgen

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International