dynamics voor marketing-, pr- en communicatiebureaus

Meer grip en controle in uw marketing-, pr- of communicatiebureau?
Uw bedrijfswerking verbeteren met sectorspecifieke Dynamics software?
Bekijk dan zeker eens onze Dynamics voor marketing-, pr- en comunnicatiebureaus

Welkom bij Offimac, wij zijn al 40 jaar een betrouwbare softwarepartner. Offimac is gekend voor zijn sectorspecifieke software in voor tal van sectoren. Onder meer onze Dynamics voor marketing-, pr- en communicatiebureaus is hier een voorbeeld van. Hieronder kan u verder lezen en ontdekken wat nu net de kracht is van onze sectorspecifieke bedrijfssoftware.

Dynamics voor marketing-, pr en communicatiebureaus in beeld

Bekijk hier al meer van Microsoft Dynamics, de basis voor onze oplossing:

.
wat mag je verwachten van dynamics voor Marketing-, PR- en Communicatiebureaus?

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste software voor uw bedrijfsprocessen te kopen.

Zo kan u voor al uw bedrijfsprocessen en/of verschillende bedrijfsafdelingen software kopen. U realiseert slecht effectieve kosten- en efficiëntievoordelen wanneer u al uw bedrijfsactiviteiten en afdelingen goed op elkaar kan afstemmen in één en hetzelfde softwarepakket. Zo'n systeem zorgt er dan voor dat u heel uw bedrijf kan aansturen vanuit 1 databank, dit zonder dat er dure koppelingen tussen verschillende softwarepakketten geschreven moeten worden. U roept hiermee het dubbelwerk binnen uw marketing-, PR- of communicatiebureau een halt toe en uw werknemers delen automatisch data, via de overkoepelende databank, met elkaar over de verschillende afdelingen heen. Op die manier laat u uw bureau of kantoor sneller en slagkrachtiger samenwerken.

Microsoft Dynamics voor marketing-, PR- en communicatiebureaus is zo een geïntegreerde totaaloplossing met veel modules specifiek voor elke afdeling binnen uw bedrijf.

Hieronder vindt u enkele van de modules uit Dynamics voor marketing-, PR- en communicatiebureaus:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

prijs/promobeheer

logistiek

Financiën

Boekhouding

scanning

SERvices

magazijn/WMS

logistiek
...

EPOsoft versterkt dynamics voor Marketing-, PR- en communicatiebureaus

Microsoft Dynamics voorziet in veel standaard software. Daarnaast beschikt Offimac over extra kant-en-klare Dynamics software die meteen inzetbaar is en onmiddellijk voor een extra meerwaarde zorgt. Op deze site kan u meer informatie terugvinden over onze Dynamics module EPOsoft, die Dynamics voor marketing-, PR- en communicatiebureaus verder aanvult.

Meer info over EPOsoft vindt u hier: NAV Add-on EPOsoftGebruik, huur of koop zoals u wil, in de cloud of lokaal

Onze Dynamics software voor marketing-, PR- en communicatiebureaus is verkrijgbaar in vele vormen. U kan starten en groeien zoals u wil, de software groeit mee met uw onderneming. U kan beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud. U kan probleemloos uitbreiden met users en modules wanneer u wil. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. U kan makkelijk switchen tussen licenties en betaalvormen. Microsoft Dynamics is er voor elk bedrijf van klein tot groot!

Dynamics voor marketing-, PR- en communicatiebureaus werkt overal!

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met Dynamics. Want Dynamics software is mobiel van bij het ontwerp. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. En u kan dat doen vanop elk toestel en elk besturingssysteem. Dynamics voor marketing-, PR- en communicatiebureaus werkt op Windows, Android en Apple en past zichzelf automatisch aan. Dynamics is mobiele software, u hebt steeds uw informatie binnen handbereik!

Microsoft Dynamics biedt bedrijfszekerheid en continuiteit

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op Microsoft Dynamics. Met EPOsoft Dynamics zit u zeer veilig voor de toekomst!

voordelen van Dynamics voor marketing-, PR- en communicatiebureaus van offimac?

 •  Ervaring in bedrijfssoftware: Offimac is al 40 jaar actief
 •  Kant-en-klare software
 •  Officiële gecertificeerde Microsoft oplossingen (CfMD)
 •  Dynamics partner sinds 1996 = veel ervaring en expertise 
 •  ISO is de basis van onze software en aanpak
 •  Een ervaren, betrouwbare partner

Waarom kiezen bedrijven voor onze dynamics software?

Software implementeren betekent vaak ook een veranderingstraject voor klanten. Niet alleen zit het vakmanschap om dit proces met succes te begeleiden in onze genen, maar hebben wij ook 40 jaar praktijkervaring hierin. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor uw Dynamics voor marketing-, PR- en communicatiebureaus.

Uitbreidingen van de Offimac Dynamics software

Wilt u uw Dynamics voor marketing-, PR- en communicatiebureaus nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons! 

Zo bieden wij onder meer extra oplossingen voor:

 • CRM en verkoop
 • Documentbeheer
 • Internetportalen en webshops
 • SharePoint integraties
 • Apps
 • Rapporteringen
 • Business Intelligence

mensen en kwaliteit maken het verschil

In een tijdperk waarin vele technologiebedrijven uitpakken met vooruitstrevende oplossingen, blijken steeds vaker de mensen achter ICT-bedrijf het verschil te maken. Steeds opnieuw kiezen kleine en middelgrote ondernemingen voor Offimac omwille van de aanwezige expertise, de persoonlijke aanpak en de sterke oplossingen. Het streven naar kwaliteit en klantentevredenheid is eigen aan Offimac. Wij zijn een familiaal bedrijf met een lange termijnvisie en staan niet onder druk van aandeelhouders of leveranciers. En wij weten dat kwaliteit en tevredenheid ons bedrijf duurzaam doet groeien, al 40 jaar.

Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als het gaat om bedrijfssoftware hanteren wij een aparte visie. Kwaliteit betekent voor ons: meer doen met minder en het nakomen van afspraken. Daarnaast werken wij sinds 2008 volgens ISO9001 om kwaliteit te borgen. Wij beschikken over zes officiële Microsoft competenties en ook een Microsoft certificaat voor onze Dynamics software. Uw bedrijfssoftware is bij ons in goede handen!

Een ervaren partner voor uw ict

Met Offimac hoeft u geen ellenlange discussies te voeren met verschillende IT- of telecomleveranciers. Omdat Offimac zelf in vele ICT-domeinen thuis is. Daardoor kan Offimac klanten goed en onafhankelijk adviseren, zorgen voor een totaaloplossing of afstemmen met uw bestaande leveranciers om tot een goede oplossing voor u te komen.

.
Ontdek hier meer over Dynamics software: 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co