Dynamics voor installatie & service pimpt uw processen!

U zoekt software voor installatie & service om efficiënter te werken?
U wil installatie & service software die u helpt meer geld verdienen?


Laat de EPOsoft Dynamics installatie & service software u dan verassen!

Veel bedrijven doen installaties en leveren service. Zij installeren oplossingen en leveren vervolgens service op hun installaties, al dan niet met een eigen dienst-na-verkoop. 

Speciaal voor deze ondernemingen ontwikkelden wij EPOsoft, op basis van Microsoft Dynamics NAV en Microsoft 365 technologie. 

De EPOsoft Dynamics installatie & service software zorgt daarbij voor de digitale ondersteuning van alle administratieve processen. Van marketing tot factuur.EPOsoft Dynamics installatie & service software is 1 totaaloplossing

Het doel van de EPOsoft Dynamics installatie & service software is om zoveel mogelijk afdelingen van uw bedrijf aan te sturen met 1 softwareplatform. 

Informatie moet slechts 1 maal ingegeven worden en de Dynamics installatie & service software verspreidt deze automatisch verder over alle afdelingen van het servicebedrijf. Zulke aanpak zorgt voor efficiëntiewinst, besparingen en opbrengst! 

EPOsoft voor Dynamics installatie & service heeft modules voor elke afdeling, van marketing tot boekhouding. De software verzekert de doorstroom van informatie. EPOsoft Dynamics installatie & service software vermijdt onnodig intypwerk en zorgt er voor dat alle activiteiten goed op elkaar afgestemd worden. 

Al de modules in EPOsoft Dynamics installatie & service software hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Daarnaast werkt deze oplossing ook perfect samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers herkennen het systeem vlug en zijn hierdoor zeer snel aan de slag met dit pakket. 

De oplossing is zo gebouwd dat iedere klant stap voor stap kan groeien.

EPOsoft en Dynamics installatie & service verlichten organisaties

EPOsoft is de naam van onze Microsoft Dynamics installatie & service software. 

In onze EPOsoft Dynamics installatie & service software vindt u onder meer volgende modules terug:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Verhuur

Financiën

Boekhouding

Logistiek

After-sales

Scanning

Rapportering

.
EPOsoft Dynamics installatie & service software werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de wereld van installatie- en servicebedrijven. De software is gebouwd volgens ISO9001 en werd daarna getest en gekeurd door Microsoft. EPOsoft voldoet hierdoor aan de strengste kwaliteitsnormen en werd door Microsoft onderscheiden met het belangrijke CfMD-label, wat enkel aan de zeer sterke en betrouwbare Dynamics oplossingen wordt toegekend. 

Deze Dynamics installatie & service software is inzetbaar in een zeer brede waaier van bedrijven die installaties doen van klein tot groot en diensten leveren voor eigen of externe installaties. 

EPOsoft software stuurt bedrijven efficiënt aan, verlicht administraties en versnelt bedrijfsprocessen. Medewerkers kunnen snel reageren en beschikken met EPOsoft ook over een zeer krachtige bron van rapportering. EPOsoft pimpt bedrijven met nieuwe dynamiek! 

Deze Dynamics installatie & service software is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote installatie- en servicebedrijven op zoek naar snelheid en efficiëntie. 

De EPOsoft software zal er voor zorgen dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel het servicebedrijf aangestuurd kan worden vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer moeten gekocht of onderhouden worden
 • Medewerkers minder opleiding nodig hebben
 • U een beter overzicht krijgt
 • U betere rapporteringen krijgt
 • U efficiëntiewinsten zal boeken
 • Uw bedrijf helemaal klaar is voor de digitale uitdaging van vandaag en morgen

Waarom EPOsoft Dynamics software?

Werken met EPOsoft Dynamics biedt vele voordelen, in onderstaande sommen wij de belangrijkste voordelen kort op voor u:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Kant-en-klaar

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop

.

EPOsoft software werkt overal!

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met EPOsoft Dynamics installatie & service software. De software is zo ontworpen dat uw medewerkers het van overal en vanop elk toestel kunnen gebruiken. Op kantoor hebben mensen de keuze uit laptop, PC of tablet. Technici onderweg kunnen werken op tablet of smartphone. En zij kunnen dat doen vanop elk toestel en elk besturingssysteem. EPOsoft werkt op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf automatisch aan. Mobiliteit is verzekerd, met EPOsoft hebt u steeds uw informatie binnen handbereik!

Gebruik, huur of koop zoals u wil, in de cloud of lokaal

EPOsoft Dynamics installatie & service software is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat dit systeem onderscheidt! U kan starten en groeien zoals u wil. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. U kan makkelijk switchen tussen licentie- en betaalvormen. Microsoft Dynamics is er voor elk bedrijf van klein tot groot en past zich aan aan u!

EPOsoft Dynamics is bedrijfszekerheid

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor de integratie met al zijn andere producten. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei, innovatie en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 3658. Met EPOsoft en Dynamics voor installatie & service zit u dus zeer veilig voor de toekomst!

Uitbreidingen van EPOsoft Dynamics installatie & service

Wilt u uw Dynamics installatie & service software nog verder uitbreiden? 

Ook dit kan probleemloos bij ons! 

Bovenop EPOsoft hebben wij ook extra modules voor CRM en verkoop, internetservice, documentbeheer, SharePoint integratie, apps, rapportering en klantenportalen. 

En wij zorgen voor een totaaloplossing.

CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook. 

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken en helpt taken efficiënt uit te voeren. Deze software voorziet ook in bezoekrapportering van verkopers.

CRM 365 kan ook gelinkt worden aan EPOsoft Dynamics installatie & service software, zodat u heel gericht kunt werken op de juiste klanten, projecten en dossiers. 

CRM 365 software helpt gebruikers zichzelf goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office.

Internetservice

Sommige servicebedrijven willen hun klanten ook via het internet serviceorders laten plaatsen of historieken van servicebeurten nakijken. Hiervoor hebben wij een speciale website voor internetservice. 

Deze internetoplossing wordt gekoppeld aan de EPOsoft Dynamics installatie & service software, zodat klanten via de website meteen de juiste informatie over prijzen en beschikbaarheden kunnen zien, 24/7 orders kunnen plaatsen of historieken kunnen consulteren.

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding van de EPOsoft software voor documentbeheer. 

Document Capture laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in de EPOsoft Dynamics installatie & service software en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen die reeds in het systeem zitten. Hierdoor zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen vervolgens via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u natuurlijk ook alles gestructureerd terug.

SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van uw Dynamics installatie & service software aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde toepassingen in huis! 

Wij beschikken over kant-en-klare componenten die u toelaten om de EPOsoft Dynamics installatie & service software te integreren met Microsoft SharePoint.

Apps

Er zal tal van apps beschikbaar voor de EPOsoft Dynamics installatie & service software. Wij ontwikkelen zelf ook extra apps die aan de EPOsoft gekoppeld kunnen worden.

Rapportering

Elk servicebedrijf wil goede rapportering over haar activiteiten. 

In de EPOsoft zitten reeds tal van rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering, dan hebben wij hiervoor oplossingen in huis die u ook aan uw Dynamics installatie & service software kunt koppelen.

Klantenportalen

Sommige servicebedrijven willen hun klanten en medewerkers via het internet informatie en documenten laten opvragen. 

Deze informatie kan komen uit de EPOsoft, of zelfs uit andere databronnen. 

Wij hebben internetportalen en websites ter beschikking om deze informatie aan te leveren.

Waarom Dynamics installatie & service software voor uw servicebedrijf?

Zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke installatie & service software

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software, en onze Dynamics installatie & service software ziet er ook zeer herkenbaar Microsoft uit. Deze herkenbare interface geeft gebruikers een vertrouwd en comfortabel gevoel, en vergemakkelijkt het werken. Herkenbare software zorgt voor meer rendement en tevreden klanten!

Continuït en innovatie verzekerd

Onze installatie & service software is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365. Microsoft is ’s werelds grootste softwarebedrijf en garandeert innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen.

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

Wereldwijd gebruiken meer dan 90% van de bedrijven dagelijks Microsoft Office producten. Onze installatie & service software integreert naadloos met Word, Excel en Outlook en zorgt ervoor dat u makkelijk informatie met Office kan uitwisselen.

Wordt verkocht en ondersteund in meer dan 100 landen

Microsoft Dynamics NAV ERP wordt internationaal in vele landen verkocht en boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen. Ideaal voor servicebedrijven die nationaal en internationaal actief zijn!

Wereldwijd de meest verkochte ERP voor de KMO en MKB

Microsoft Dynamics NAV ERP is met 110.000 klanten de meest verkochte ERP software voor kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd. U kan gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten van onze installatie & service software!

Installatie & service software van 1 tot 250 gebruikers

Onze installatie & service software is inzetbaar in elk servicebedrijf.

Onbeperkt aantal bedrijven en afdelingen

U kan met onze installatie & service software een onbeperkt aantal bedrijven aansturen. Daardoor kan u makkelijk kosten delen, het overzicht behouden en optimaliseren.

Ruime keuze aan modules

Door de modulaire van onze installatie & service software hoeft u geen zware installatie.

Dynamics installatie & service software is zeer betaalbaar

Onze oplossing is goedkoper dan u denkt.

.
Ontdek hier meer over Dynamics software: 

.
Vragen of volgende stappen bespreken?

Wil u meer weten over onze oplossing voor uw bedrijf? Bel of mail ons!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs