dynamics voor groothandel en distributie

U zit in groothandel of distributie en wil efficiënter werken?
U wil weten hoe Dynamics software hierbij kan helpen?
U wil korter op de bal spelen met behulp van Dynamics voor groothandel en distributie?

Welkom bij Offimac, al 40 jaar een betrouwbare softwarepartner! Ontdek hier hoe de software van Microsoft Dynamics groothandels en distributiebedrijven efficiënt organiseert.

Dynamics voor groothandel en distributie in beeld

Bekijk hier al meer van Microsoft Dynamics, de basis voor onze oplossing:

.
wat zit er in dynamics voor groothandel en distributie?

Software voor bedrijfsprocessen kopen is niet altijd eenvoudig.

U kan tal van softwarepakketten voor al uw bedrijfsprocessen en afdelingen apart kopen. Maar echte kosten- en efficiëntievoordelen realiseert u pas door alle activiteiten en software goed op elkaar af te stemmen. Uw processen zullen sneller en efficiënter verlopen met 1 geïntegreerd, overkoepelend softwaresysteem voor al uw afdelingen. Dat systeem stuurt heel uw bedrijf aan vanuit 1 databank, zodat er geen dure koppelingen tussen allerlei softwarepakketten moeten geschreven worden. Per afdeling kan u toepassingen in dat systeem activeren. Onnodig dubbelwerk wordt vermeden en iedereen werkt zo efficiënt mogelijk, omdat de data maar 1 keer moet ingegeven worden. Collega's delen automatisch data met elkaar over afdelingen heen, via de overkoepelende databank. Uw bedrijf zal hierdoor ook beter, sneller en slagkrachtiger samenwerken.

Microsoft Dynamics voor groothandel en distributie is een geïntegreerde totaaloplossing met veel modules per afdeling.

Hieronder vindt u enkele van de modules uit Dynamics voor groothandel en distributie:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

prijs/promobeheer

logistiek

Financiën

Boekhouding

scanning

SERvices

magazijn/WMS

logistiek
...

EPOsoft versterkt dynamics voor groothandel en distributie

Microsoft Dynamics voorziet in veel standaard software. Daarnaast beschikt Offimac over extra kant-en-klare Dynamics software die meteen inzetbaar is en voor een extra meerwaarde zorgt. Op deze site vindt u zo meer informatie over onze Dynamics module EPOsoft, die Dynamics voor groothandel en distributie verder aanvult.

Meer info over EPOsoft vindt u hier: https://dynamics.offimac.nl/nav/add-on-eposoft 

Dynamics voor groothandel en distributie werkt overal!

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met Dynamics voor groothandel en distributie. Want Dynamics software is mobiel van bij het ontwerp. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. En u kan dat doen vanop elk toestel en elk besturingssysteem. Dynamics groothandel en distributie werkt op Windows, Android en Apple en past zichzelf automatisch aan. Dynamics voor groothandel en distributie is mobiele software, u hebt steeds uw informatie binnen handbereik!

Gebruik, huur of koop zoals u wil, in de cloud of lokaal

Deze Dynamics software voor groothandel en distributie is verkrijgbaar in vele vormen. U kan starten en groeien zoals u wil, de software groeit mee met uw onderneming. U kan beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud. U kan probleemloos uitbreiden met users en modules wanneer u wil. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. U kan makkelijk switchen tussen licenties en betaalvormen. Microsoft Dynamics is er voor elk bedrijf van klein tot groot!

Microsoft Dynamics biedt bedrijfszekerheid en continuiteit

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op Microsoft Dynamics. Met EPOsoft Dynamics zit u zeer veilig voor de toekomst!

voordelen van Dynamics voor groothandel en distributie van offimac?

 •  Ervaring in bedrijfssoftware: Offimac is al 40 jaar actief
 •  Kant-en-klare software
 •  Officiële gecertificeerde Microsoft oplossingen (CfMD)
 •  Dynamics partner sinds 1996 = veel ervaring en expertise 
 •  ISO is de basis van onze software en aanpak
 •  Een ervaren, betrouwbare partner

Uitbreidingen van de Offimac Dynamics software

Wilt u uw Dynamics voor groothandel en distributie nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons! 

Zo bieden wij onder meer extra oplossingen voor:

 • CRM en verkoop
 • Documentbeheer
 • Internetportalen en webshops
 • SharePoint integraties
 • Apps
 • Rapporteringen
 • Business Intelligence

Waarom kiezen handelaars en distributeurs voor onze dynamics software?

Software implementeren betekent vaak ook een veranderingstraject voor klanten. Niet alleen zit het vakmanschap om dit proces met succes te begeleiden in onze genen, maar hebben wij ook 40 jaar praktijkervaring hierin. Hierdoor zijn wij ook de ideale Dynamics partner voor  groothandels- en distributiebedrijven.

mensen en kwaliteit maken het verschil

In een tijdperk waarin vele technologiebedrijven uitpakken met vooruitstrevende oplossingen, blijken steeds vaker de mensen achter ICT-bedrijf het verschil te maken. Steeds opnieuw kiezen kleine en middelgrote ondernemingen voor Offimac omwille van de aanwezige expertise, de persoonlijke aanpak en de sterke oplossingen. Het streven naar kwaliteit en klantentevredenheid is eigen aan Offimac. Wij zijn een familiaal bedrijf met een lange termijnvisie en staan niet onder druk van aandeelhouders of leveranciers. En wij weten dat kwaliteit en tevredenheid ons bedrijf duurzaam doet groeien, al 40 jaar.

Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als het gaat om bedrijfssoftware hanteren wij een aparte visie. Kwaliteit betekent voor ons: meer doen met minder en het nakomen van afspraken. Daarnaast werken wij sinds 2008 volgens ISO9001 om kwaliteit te borgen. Wij beschikken over zes officiële Microsoft competenties en ook een Microsoft certificaat voor onze Dynamics software. Uw bedrijfssoftware is bij ons in goede handen!

Een ervaren partner voor uw ict

Met Offimac hoeft u geen ellenlange discussies te voeren met verschillende IT- of telecomleveranciers. Omdat Offimac zelf in vele ICT-domeinen thuis is. Daardoor kan Offimac klanten goed en onafhankelijk adviseren, zorgen voor een totaaloplossing of afstemmen met uw bestaande leveranciers om tot een goede oplossing voor u te komen.

.
Ontdek hier meer over Dynamics software: 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics