Op zoek naar Dynamics specifiek voor de Bouw

Bent u op zoek naar bouwsoftware om uw werk te verlichten?
Ontdek hier onze Dynamics bouwsoftware!

Bouwbedrijven kunnen niet meer zonder software.

Klanten worden benaderd en projecten uitgevoerd van A tot Z. Onze bouwsoftware zorgt daarbij voor de digitale ondersteuning van al deze processen.

Hieronder ziet u hoe wij u kunnen helpen de juiste software voor uw bedrijf te kiezen. Wij hebben oplossingen van Office 365 naar meer software, waarbij u telkens iets meer functionaliteit aan uw oplossing kunt toevoegen. Wij zorgen voor een perfecte totaaloplossing voor uw bouwbedrijf!

Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot uw Office, met de gekende programma's Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daar bovenop biedt Office 365 uitgebreide e-mailvoorzieningen, agenda's, video- en chatvergaderen, een intranet om eenvoudig documenten te delen en nog veel meer. Graag een snelle kennismaking met Office 365, bekijk dan even onderstaand filmpje:

0
CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken, helpt taken efficiënt uit te voeren en voorziet in bezoekrapportering.

CRM 365 kan ook gelinkt worden aan het administratieve platform Microsoft Dynamics EPOsoft, waarover u meer leest in de volgende paragraaf. 

CRM 365 software helpt gebruikers zichzelf goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office. Met CRM 365 software wordt doelgericht gewerkt op klanten, orders en projecten.

EPOsoft Dynamics Bouw automatiseert heel uw administratieve keten

EPOsoft is de naam van onze Microsoft Dynamics oplossing voor bouw.

Met EPOsoft Dynamics Bouw kunt u heel uw verhuurbedrijf aansturen van de verkoop tot de dienst-na-verkoop. Het systeem omvat modules voor elke afdeling van uw onderneming, die u volgens uw eigen wens en tempo kunt gebruiken. EPOsoft zorgt voor een naadloze informatiedoorstroming tussen uw afdelingen, zodat uw medewerkers steeds over de juiste informatie beschikken en geen dubbelwerk moeten doen. Want de EPOsoft bouwsoftware doet veel werk voor hun!

In onze bouwsoftware vindt u onder meer volgende modules terug:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

projectplanning

nacalculatie

.

Wat zit er in EPOsoft Dynamics Bouw?

Hieronder vindt u meer info voer 2 belangrijke onderdelen van EPOsoft Dynamics Bouw.

Calculaties en offertes

EPOsoft Dynamics Bouw voorziet in een specifiek calculatieprogramma dat u toelaat projecten te calculeren volgens meetstaten en budgetlijnen. U kan prijsaanvragen van architecten en studiebureaus importeren en er verder op calculeren. Achteraf kan u opnieuw exporteren naar het formaat waarin u het wil.

EPOsoft laat u toe bibliotheken en normen bij te houden zodat u snel kunt calculeren aan de hand van normen, activiteiten en stuklijsten.

Vanuit de calculatie kan u per project prijsaanvragen naar leveranciers mailen en importeren, zodat u per project steeds over de juiste prijsinfo beschikt en later aan de juiste projectprijs kunt bestellen.

Na de calculaties kan u offertes in tal van formaten afdrukke en interne budgetoverzichten uitprinten.

EPOsoft Dynamics Bouw levert een zeer volledig calculatieprogramma dat ook de basis is voor de verdere projectuitvoering.

Van orders naar uitgebreid projectbeheer 

Calculaties leiden tot offertes en tot projectorders. Voor elk nieuw projectorder gaat u de nodige zaken plannen en bestellen in EPOsoft Dynamics.

U gaat materialen bestellen, planningen doen, eventueel onderaannemers inhuren en mensen, machines en materieel inzetten. Gepresteerde uren en verbruikte materialen worden ook geregistreerd in de Dynamics Bouw.

EPOsoft voorziet in een uitgebreide module voor projectbeheer om werven projectmatig op te volgen van A tot Z, en helpt met ijzersterk projectbeheer en krachtige nacalculaties.

Met EPOsoft Dynamics Bouw hebt u uw werven onder controle!

Deze Dynamics bouwsoftware heeft stevige fundamenten!

De EPOsoft oplossing voor Microsoft Dynamics werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de bouw. Deze Dynamics bouwsoftware is ook gebouwd volgens ISO9001 en gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke bewijzen van kwaliteit zijn. EPOsoft voldoet aan de strengste normen in techniek en ondersteuning en werd daarvoor ook officieel door Microsoft erkend met een belangrijk CfMD kwaliteitslabel.

EPOsoft is bedoeld om bouwbedrijven zo efficiënt mogelijk aan te sturen en heel hun administratie te verlichten. Medewerkers moeten snel kunnen reageren op klantenvragen en beschikken met EPOsoft Dynamics Bouw ook over een zeer volledige informatiebron. En het spreekt voor zich dat u met deze bouwsoftware ook steeds over de nodige rapporteringen beschikt.

Onze EPOsoft Dynamics Bouw is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bouwbedrijven.

De voordelen van deze bouwsoftware zijn:

 • Klanten worden sneller geholpen
 • Informatie is sneller ter beschikking
 • Uw administratie wordt tot een minimum herleid
 • Er is geen dubbelwerk
 • Informatie wordt door de software naadloos gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U kan korter op de bal spelen en klanten sneller bedienen
 • Medewerkers zijn beter geïnformeerd over alle afdelingen heen
 • U kan heel uw verhuurbedrijf aansturen vanuit 1 software
 • Medewerkers zullen minder opleiding nodig hebben
 • U krijgt een beter overzicht
 • U krijgt betere rapporteringen

Uitbreidingen van de EPOsoft Dynamics bouwsoftware

Wilt u EPOSoft nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons!

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding van EPOsoft Dynamics Bouw voor documentbeheer.

Het laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in EPOsoft en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen die reeds in het systeem zitten. Hierdoor zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen vervolgens via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u natuurlijk ook alles gestructureerd terug.

Hieronder kan u een filmpje zien over Document Capture:

.

SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van onze Dynamics bouwsoftware aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis!

Apps

Er zal tal van apps verkrijgbaar voor de EPOsoft bouwsoftware. EPOsoft zelf is ook volledig als een app beschikbaar op PC, tablet en smartphone. En draait zowel op Windows, Apple als Android.

Wilt u daarnaast nog hier of daar nog meer extra apps installeren, dan kan dat.

Wij ontwikkelen zelf ook extra apps die aan EPOsoft Dynamics Bouw gekoppeld kunnen worden.

Rapportering
In EPOsoft Dynamics Bouw zitten veel rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering, dan hebben wij hiervoor oplossingen in huis die u ook aan uw verhuursoftware kunt koppelen.

Klantenportalen

Sommige bouwbedrijven willen hun klanten en medewerkers via het internet informatie en documenten laten opvragen. Deze informatie kan komen uit de EPOsoft bouwsoftware, of zelfs uit andere databronnen.

Wij hebben internetportalen en websites ter beschikking om deze informatie aan te leveren.

Meer weten hoe onze verhuursoftware ook u uw bedrijf efficiënter kan maken? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier.

.
Ontdek hier meer over Dynamics software: 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 043 760 01 26

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux