OFFIMAC = ICT-GEMAK

Al sinds 1978 automatiseren wij met succes kleine en middelgrote bedrijven. En sinds 1996 doen we dat aan de hand van Microsoft Dynamics software.

Bovenop Dynamics leveren wij ook ICT-totaaloplossingen. Wij zorgen voor een naadloos ICT-geheel, zodat klanten zich volop kunnen concentreren op hun business en maximaal rendement uit hun ICT kunnen halen.

Een ervaren, betrouwbare Dynamics partner, dat is Offimac.

.

topkwaliteit en kwaliteitsgaranties

Ons bedrijf streeft naar software van topkwaliteit. Hieronder vindt u enkele van onze certificeringen.

ISO 9001 sinds 2008

Sinds 2008 werkt Offimac volgens internationale ISO 9001-normen.

Onze software wordt professioneel gebouwd, geïmplementeerd en ondersteund. Ons kwaliteitshandboek vormt de basis van ons kwaliteitssysteem, en onze medewerkers werken conform deze procedures. Bij ons kan u gerust zijn over de kwaliteitsborging van uw softwareproject!

EPOsoft is Certified for Microsoft Dynamics

Onze Microsoft Dynamics NAV add-on EPOsoft verkreeg na strenge testen het Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) label. Microsoft verleent dit label enkel aan oplossingen die beantwoorden aan de strengste kwaliteitscriteria. Want het zijn oplossingen die uitmunten in techniek, maar ook in ondersteuning, visie en toekomstige versies.


ONze troeven samengevat

  1. ICT-totaaloplossingen (hardware + software)
  2. Complete ICT-coördinatie voor klanten => bespaart u tijd én geld
  3. Zeer tevreden klanten
  4. Kant-en-klare, betaalbare en onmiddellijk implementeerbare software
  5. Unieke sectorspecifieke bedrijfssoftware voor tal van sectoren in huis
  6. ISO 9001 = uw objectieve garantie voor kwaliteitsborging
  7. Professioneel 
  8. Vaste contactpersonen
  9. Vele bedrijven zijn al 10, 20 jaar klant bij ons: samen succesvol
  10. ICT voor kleine, middelgrote en grote bedrijven


 

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 043 760 01 26
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen